Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
С човек по-малко Черно море прониза Берое
Автор: Екип Varna24.bg 16:49 / 02.03.2017Коментари (1)2609
© ПФК Берое
Черно море победи Берое с 1-0 в среща от 22 кръг на Първа професионална лига. Резултатът бе оформен в 81-та минута от Борислав Балджийски. През първото полувреме двата тима предложиха битка предимно в средата на терена и не успяха да застрашат сериозно някой от двамата вратари.

Във 2-та минута Венков центрира в пеналта, там топката попадна у Кузма, който стреля, но ударът му бе твърде слаб и неточен.

В 11-та минута Бакари застигна дълга топка и стреля с глава, но не успя да затрудни Перниш. В 19-та минута Мапуку получи топката до пеналта, залъга защитник и стреля остро, но топката рикошира и излезе в корнер, който не доведе до опасност пред Щром. 

В 28-та минута Коконов центрира, но Бакари също не успя да стреля добре с глава и не намери вратата на Перниш. В 31-та минута Карачанаков стреля от пряк свободен удар, заложен на около 30 м, но топката рикошира и излезе в корнер. Отново Карачанаков центрира от корнера, но всички играчи се разминаха с кълбото.

В 40-та минута Сукуп стреля от далечна дистанция, но не успя да намери рамките на вратата. Минута след това първо Мапуку проби в пеналта, но не успя да стреля, тъй като загуби равновесие, а след това и Карачанаков нахлу в наказателното поле, но падна след съприкосновение с противников играч. 

В 44-та минута гостите сбъркаха в средата на терена, Кузма поведе и тръгна фронтално срещу вратата. Нападателят успя да стреля, но Перниш улови сигурно в своите ръце.

В 48-та минута Райнов намери добре Почански, който проби и нахлу в пеналта. Крилото центрира към точката за дузпа, където Мапуку не успя да играе с топката и бранител на домакините изчисти.

Две минути след това Даниел Георгиев извърши груб фаул срещу Охене и получи втори жълт картон от рефера Апостолов като по този начин "Черно море" остана с човек по-малко.

В 79-та минута Цонев успя да финтира противников бранител в наказателното поле и центрира, но Карачанаков не успя да намери топката. В следващата атака Божилов стреля от дистанция, но бе неточен.

В 81-та минута Костадинов успя да центрира от десния фланг в пеналта, където Балджийски засече топката от въздуха и я прати в мрежата на Перниш за 1:0

В 88-та минута Пенев центрира в пеналта, където Божилов засече с глава, но топката премина на сантиметри от гредата.

"Черно море" (Варна): 30. Войтех Щром, 73. Ондрей Сукуп, 15. Траян Траянов, 84. Тодор Паланков, 3. Даниел Георгиев, 6. Александър Цветков, 4. Михаил Венков (к), 13. Иван Коконов (90′ - 97. Николай Минков), 70. Борислав Балджийски , 9. Бакари (85′ -77. Хосе Лопес - Пируло), 29. Марек Кузма (58′ - 17. Мартин Костадинов)

"Берое" (Стара Загора): 12. Душан Перниш - 21. Венцислав Василев, 5. Асен Георгиев, 6. Иво Иванов (к), 28. Веселин Пенев - 7. Мартин Райнов, 3. Карлос Охене (77′ - 23. Борислав Цонев) - 18. Атанас Зехиров (46′- 14. Георги Божилов), 91. Ерик Почански (77′ - 11. Виле Салмикиви), 17. Антон Карачанаков - 10. Жуниор Мапуку.




Още по темата: общо новини по темата: 1
27.02.2017






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на kafka
премахни филтъра

0
 
 
Страхотна игра показаха моряците. Не е лесно с десет човека да победиш отбор като Берое. Поздравления на момчетата
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: