Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (7)
Кметът на Бяла: Проектът на Милан изцяло се вписва в нашата концепция
Автор: Екип Varna24.bg 11:03 / 16.03.2017Коментари (0)897
©
Кметът на Община Бяла Анастас Трендафилов не скри задоволството си от факта, че град Бяла е първият по Българското Черноморие, който се нагърбва с амбициозния проект "Milan Junior Camp".

Градоначалникът присъства на официалната пресконференция в столичния хотел "Хилтън", където, освен организаторите от българска страна, присъстваха директорът на Milan Junior Camp Алесандро Джани, президентът на Търговско-промишлената палата на Италия Марко Монтеки и лично посланикът на Република Италия в България - Н. Пр. Стефано Балди.

Както е известно, от 1 до 6 август тази година китното курортно градче ще бъде домакин на събитието, което ще събере на едно място треньори от академията на седемкратния европейски клубен шампион и деца на възраст между 5 и 17 години, чиято любов към футбола ще им даде възможност да се докоснат до енигматичния тим от "Сан Сиро".

"Решихме да бъдем домакини на Milan Junior Camp" най-вече защото имаме възможност за това. Изградихме хубав спортен комплекс с хубав футболен терен. Още когато замисляхме проекта, идеята бе да развиваме предимно детски и юношески спорт. Проектът на Милан изцяло се вписва в нашата концепция. Освен това говорим и за един от най-успешните и популярни клубове в световен мащаб. За нас е чест и престиж да работим съвместно с него. С удоволствие ще посрещнем младите таланти и ще им предоставим възможно най-добрите условия, като се надяваме това събитие да стане традиция в Бяла", заяви Трендафилов.

С участието си в лагера край морето децата не само ще се потопят в атмосферата, но и ще усетят магията, витаеща около един от най-успешните клубове в световен мащаб. Те ще имат редкия шанс да тренират цяла седмица под ръководството на висококвалифицирани специалисти от школата на "росонерите", облечени изцяло в оригиналните цветове и екипировка на италианския гранд.

Нещо повече, някои от най-добрите деца не само ще изживеят незабравими шест дни на Българското Черноморие, но и ще получат възможността да вземат участие във финалния Milan Junior Camp Day в Милано. Италианският екип треньори ще избере най-талантливите участници и ще им предостави уникалния шанс да посетят тренировъчната база "Casa Milan", да изгледат на живо двубой на "росонерите" на "Сан Сиро", както и лично да се запознаят с някои от играчите на първия отбор.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: