Кметът на Бяла: Проектът на Милан изцяло се вписва в нашата концепция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:03 / 16.03.2017
901
Кметът на Община Бяла Анастас Трендафилов не скри задоволството си от факта, че град Бяла е първият по Българското Черноморие, който се нагърбва с амбициозния проект "Milan Junior Camp".

Градоначалникът присъства на официалната пресконференция в столичния хотел "Хилтън", където, освен организаторите от българска страна, присъстваха директорът на Milan Junior Camp Алесандро Джани, президентът на Търговско-промишлената палата на Италия Марко Монтеки и лично посланикът на Република Италия в България - Н. Пр. Стефано Балди.

Както е известно, от 1 до 6 август тази година китното курортно градче ще бъде домакин на събитието, което ще събере на едно място треньори от академията на седемкратния европейски клубен шампион и деца на възраст между 5 и 17 години, чиято любов към футбола ще им даде възможност да се докоснат до енигматичния тим от "Сан Сиро".

"Решихме да бъдем домакини на Milan Junior Camp" най-вече защото имаме възможност за това. Изградихме хубав спортен комплекс с хубав футболен терен. Още когато замисляхме проекта, идеята бе да развиваме предимно детски и юношески спорт. Проектът на Милан изцяло се вписва в нашата концепция. Освен това говорим и за един от най-успешните и популярни клубове в световен мащаб. За нас е чест и престиж да работим съвместно с него. С удоволствие ще посрещнем младите таланти и ще им предоставим възможно най-добрите условия, като се надяваме това събитие да стане традиция в Бяла", заяви Трендафилов.

С участието си в лагера край морето децата не само ще се потопят в атмосферата, но и ще усетят магията, витаеща около един от най-успешните клубове в световен мащаб. Те ще имат редкия шанс да тренират цяла седмица под ръководството на висококвалифицирани специалисти от школата на "росонерите", облечени изцяло в оригиналните цветове и екипировка на италианския гранд.

Нещо повече, някои от най-добрите деца не само ще изживеят незабравими шест дни на Българското Черноморие, но и ще получат възможността да вземат участие във финалния Milan Junior Camp Day в Милано. Италианският екип треньори ще избере най-талантливите участници и ще им предостави уникалния шанс да посетят тренировъчната база "Casa Milan", да изгледат на живо двубой на "росонерите" на "Сан Сиро", както и лично да се запознаят с някои от играчите на първия отбор.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).