Срам! Вижте какво направи Пифа след загубата от Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:03 / 20.03.2017
1082
Треньорът на вратарите в Нефтохимик Ивайло Петров-Пифа се замеси в изключително срамен инцидент след края на домакинството срещу Черно море, което варненци спечелиха с 3:1.

Веднага след последния съдийски сигнал на Ангел Ангелов в двубоя от 25-ия кръг на Първа лига, специалистът се затича недоволен към реферите, за да изрази своите претенции. Диалогът продължи доста дълго време около централния кръг, а в даден миг съвсем неочаквано Пифа се доближи предизвикателно до един от допълнителните съдии. Бившият футболист допря чело о това на рефера и мигом се просна на тревата в напълно престорена агония. Петров доста усърдно продължи да се превива на тревата, докато арбитрите приеха цирка му усмивка.

След края на срещата наставникът на Нефтохимик Христо Янев бе запитан за случката, като каза, че не може да коментира, тъй като не я видял.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).