Вили Вуцов и Вальо Станчев се пускат в баскетболния Мач на звездите във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:05 / 28.03.2017
1674
Бившият треньор на варненските Черно море и Спартак Велислав Вуцов, шефът на школата на ПФК Лудогорец Валентин Станчев, който е легенда на Спартак (Вн) и актьорът Асен Блатечки са част от популярните имена, които ще се включат в тазгодишното издание на баскетболния 100% Power Мач на звездите.

Шоуто ще се проведе на 2 април от 16:30 часа във варненския Дворец на културата и спорта. По традиция като част от програмата на шоуто е и минимачлето "Аз обичам баскетбола", която цели да повиши популярността на спорта с оранжевата топка сред подрастващите.

В миналогодишното издание в Пловдив се включиха такива имена като Антонина Зетова, Йордан Йовчев, Станилия Стаменова и футболните звезди Александър Александров - Кривия, Мартин Камбуров и Тодор Неделев.

Още 3 известни имена ще се добавят към селекцията от шестима играчи, които ще направят 3х3 на един кош в рамките на 10 минути. Популярният актьор Асен Блатечки пък ще бъде водещ на целия 100% Power Мач на звездите, което се случва за пръв път в историята на събитието.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).