Гонзо: Безкрайно сме разочаровани!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:02 / 06.04.2017
1223
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов заяви след отпадането от Литекс за купата на България, че "моряците" през цялото време са се борили за победата.

"Разочаровани сме. Не играхме по най-добрия начин. Контролирахме топката и играта, но през второто полувреме играхме много лежерно. В продълженията доминирахме, но не успяхме да създадем голови положения", коментира стратегът.

"Нямаше подценяване. Пуснахме основния състав. Дузпата бе много спорна. Сами сме си виновни, че не успяхме да материализираме превъзходството, което имахме. Футболистите не бяха на нужното ниво. Положението, което изпусна Балджийски бе крайно несериозно. Литекс с едно положение ни вкараха гол. Ние през цялото време се мъчихме. Безкрайно разочаровани сме", добави треньорът на Черно море.

"Смятахме, че може да стигнем по-напред за Купата. Поздравявам отбора на Литекс, който заслужено продължава напред. Смятам, че това отпадане не трябва да повлияе на отбора по никакъв начин. Ще се опитаме да се възстановим и да вземем нещо от мача с ЦСКА", каза още Иванов.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).