Отново загуба от ЦСКА и отново с късен гол

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
19:31 / 13.05.2017
2196
Черно море загуби злощастно от ЦСКА с 0:1 в мач от 32-ия кръг на шампионата (първа шестица), който се игра на стадиона в Каварна. Попадението за гостите падна 9 минути преди края и бе дело на Каранга с глава.

По този начин възпитаниците на Георги Иванов останаха на 5-о място във временното класиране с актив от 46 точки.

В предишния сблъсък в Каварна между двата отбора ЦСКА спечели с 0:2, като попаденията отново паднаха в последните минути, припомня Varna24.bg.

Сега първата по-сериозна опасност "моряците" създадоха в 13-ата минута. Георги Илиев центрира от корнер в наказателното поле, но в крайна сметка домакините не успяха да затруднят бившия си съотборник Георги Китанов.

Малко след това капитанът Георги Илиев получи право да изпълни фаул от удобна позиция. Ударът на халфа обаче срещна стената от играчи на "армейците".

В 39-ата минута Меркадо от гостите сасече балонно с глава към вратата на Емил Михайлов, а топката кацна върху напречната греда и излезе в аут.

В 78-ата минута Черно море остана с човек по-малко, след като Стефан Станчев бе изгонен заради втори жълт картон.

Това оказа психологическо влияние върху домакините и в 81-ата минута "червените" стигнаха до победата. Това стана след пробив на Десподов по десния фланг. Последва центриране в пеналта на варненци, където Каранга засече с глава в мрежата за 0:1. Това бе негов 5-и гол през сезона.

Черно море игра в състав:

Емил Михайлов, Пламен Николов, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Даниел Георгиев, Александър Цветков, Тодор Паланков, Георги Илиев (67- Хосе Лопес), Иван Коконов, Марек Кузма, Николай Минков (55- Борислав Балджийски).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).