Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (7)
Поредна загуба за Морето, този път от Локо (Пд)
Автор: Екип Varna24.bg 22:11 / 21.05.2017Коментари (11)2034
Черно море записа общо 7-ма загуба в последните си 8 двубоя. Този път "моряците" допуснаха обрат и отстъпиха с 1:2 срещу Локо (Пд) в двубой от 8-ия плейофен кръг в първата шестица, който се игра на Лаута, предаде кореспондент на Varna24.bg от Пловдив. Николай Минков разпечата вратата на домакините още в 25-ата секунда, а капитанът Мартин Камбуров и резервата Дино Мартинович бяха точни за "смърфовете".

Успехът върна черно-белите на 4-о място във временното класиране с актив от 49 точки. Толкова има и Дунав, но русенци изостават в показателите от директните мачове. Черно море остана с 46 точки.

Мачът почна блестящо за варненци, които откриха още "от съблекалнята" с гол в 25-ата секунда. Марек Кузма намери Николай Минков пред наказателното поле и младокът с прецизен шут от дъгата изненада вратаря Илко Пиргов за 0:1.

В 7-ата минута Мартин Камбуров изпълни страхотно пряк свободен удар от около 25 метра. Вратарят на "моряците" Емил Михайлов обаче изби атрактивно.

Локо се върна в мача в 18-ата минута. Иван Горанов центрира от левия фланг в наказателното поле. Там Димитър Везалов шутира с крак, но Емил Михайлов изби. Топката попадна на крака на Мартин Камбуров и при добавката от 10 метра той бе точен за 1:1. Това бе гол №187 на Императора в родния елит.

Пет минути преди почивката Черно море изпълни корнер, при който Пламен Николов се извиси и засече с глава, но топката излезе в аут.

В 54-ата минута черно-белите пропуснаха идеална възможност да поведат в резултата. Веселин Марчев изведе с 40-метров пас Мартин Камбуров, който бе съборен пред пеналта от Стефан Станчев. Играта продължи, а топката попадна в Димо Бакалов, който вместо да шутира, реши да комбинира с Дани Кики. Той все пак стреля с левия крак от малък ъгъл, но вратарят Емил Михайлов за пореден път изби.

В 68-ата минута Пауло Серджо опита нестандартен ход да изненада вратаря на Черно море от малък ъгъл. Емил Михайлов бе на мястото си и боксира.

Минута по-късно Локо стигна до пълен обрат след перфектна контра. Атаката тръгна от Пауло Серджо, който изведе отдясно Димо Бакалов. Той върна назад към нахлуващия в пеналта Дино Мартинович, който с шут по земя насочи топката в долния десен ъгъл на противниковата врата за 2:1.

Това бе 4-и гол за словенеца, който отпразнува по екстравагантен начин попадението си. Дино Мартинович се затича към Централната трибуна, където седна на първите редове и започна да пласка, докато деца от школата го прегръщаха.

В последната минута Мартин Камбуров открадна топката от съотборника си от шампионския сезон на Локо Георги Илиев. Подмина като малка гара Стефан Станчев и шутира покрай вратаря Емил Михайлов, но в аут.

СТАТИСТИКА:

Локо (Пд) - Черно море 2:1
Голмайстори:
0:1 Николай Минков (1), 1:1 Мартин Камбуров (18), 2:1 Дино Мартинович (69)

Локо: Илко Пиргов, Пламен Крумов (46- Пауло Серджо), Димитър Везалов, Кирил Котев, Иван Горанов, Ванчо Траянов, Парвизджон Умарбаев, Димо Бакалов (78- Стефан Йефтоски), Дани Кики (61- Дино Мартинович), Веселин Марчев, Мартин Камбуров.

Черно море: Емил Михайлов, Даниел Георгиев, Стефан Станчев, Мaртин Костадинов (46- Иван Коконов), Георги Илиев, Пламен Николов, Марек Кузма, Филип Хлюпик (73- Хосе Пируло), Ондрей Сукуп, Николай Минков, Валентин Йосков (57- Борислав Балджийски).










Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
факт е че за разлика от илиян и едо, при войнов има малка промяна в играта в положителна насока.
+3
 
 
"Тъпана на групата" вае звуци над поредната жертва, чакаме достойния Дунав, реката ,вдъхновяваща тъпановите звуци за поредна феерия , поредна победа... за да стигнем до бойния марш над един селски отбор, който сам се нарече БЕЗДОМНИЦИТЕ(техния дом бил колежа)... САМО ЛОКОМОТИВ,Пловдивският Любимец за всички времена...
+1
 
 
Честита победа локомотивци!Следваща цел е победа над "Дунав" Русе и с това ,каквото зависи от нас ще бъде свършено.От там нататък нежеланият развой за нас би бил ако на финала за" Купата на България" Ботев Пловдив успеят сензационно да я спечелят.При такова развитие на събитията бараж за "Лига Европа" ще играят директно отборът на "Верея" Стара Загора и третият класирал се отбор от първата шестица,като в този случай четвъртият в класирането на първата шестица губи шанса за бараж ,тъй като Ботев Пловдив ,при победа на финала ,ще е взел директно една от квотите на България за "Лига Европа".Оптималният вариант за нас би бил победа над "Дунав" Русе и победа за "Лудогорец" Разград на финала за купата на България .В този случай Локомотив Пловдив ще играе бараж за Лига Европа срещу победителя от плейофната двойка Верея срещу Ботев. Баражът ще се изиграе в една среща ,като домакин ще бъде Локомотив Пловдив.В евентуалния финален бараж за Лига Европа на Лаута ще важат правилата каквито са застъпени и на финала за купата, т.е. при равенство в редовното време се играят две продължения по 15 мин. ,след което при евентуално ново равенство ще се изпълняват дузпи.
-2
 
 
Бъркам ли се или ако Ботев вземат купата и ние играем бараж с тях и двата отбора ще играят в Европа независимо как завърши мача?
+2
 
 
Браво,газим наред ще има дерби май пак!Само Локо!!! Айде Наздраве..
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: