Срив в Черно море! Част от играчите настръхнали срещу Гонзо!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:11 / 25.05.2017
3267
Част от играчите на Черно море са настръхнали срещу треньора си Георги Иванов. Причината? Гонзо се държал изключително лошо със състезатели от отбора, като по време на тренировки се чували доста неприятни думи от негова страна.

Някои играчи буквално не издържали на поведението на Гонзо, който си позволявал груб език, пише "Тема спорт". Това било и една от причините, довели до разрива в отношенията между него и левия бек Михаил Венков.

Както е известно, защитникът е пред раздяла с варненци. В последния мач с Локо Пловдив той не бе в групата, а Гонзо оправда това със слаба форма на играча, нищо че преди това Венков бе несменяем титуляр в 28 срещи на тима.

Треньорът минавал всякакви граници с някои свои реакции към определени играчи. Това никак не се харесвало на футболистите, които обаче засега запазвали мълчание. Освободеният защитник Траян Траянов също имал конфликт с Иванов.

Вчера стана ясно, че Черно море се е договорил и с централния защитник Илиас Хасани от Верея. На "Тича" се очаква да преминат още Георги Божилов (Берое), Атанас Зехиров (Берое), Орлин Старокин (Пирин Бл) и Мариян Огнянов (Нефтохимик).

От клуба си тръгват голям брой футболисти, сред които двамата чехи - Филип Хлупик и Войчех Шром, Михаил Венков, Траян Траянов, Даниел Георгиев, Тодор Паланков и Бакари, който пропусна доста мачове този сезон заради контузии.

Нападателя Марек Кузма също може да се раздели с клуба. Именно това е причината да бъде подета офанзива за привличането на Венцислав Христов от Нефтохимик.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).