Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒругиƒёЎ‘утзал»нтервю√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (4) | ¬чера (5)
—троителството на стадион "¬арна" забоксува
јвтор: ѕламена Ќиколова 08:36 / 13.06.2017 оментари (24)8533
ќт декември 2016, активността по строежа на стадион ¬арна е намал€ла значително.  офражите и скелетата са свалени и прибрани. »зпълнител€т, ѕланекс, е започнал работа по строежа на новата сграда на  ауфланд. «а момента не се знае дали строежа е замразен.

“ова научи Varna24.bg от споделеното във ‘ейсбук групата†Stadion Varna.†

—портен комплекс ¬арна е най-модерни€ мащабен проект в съвременната истори€ на Ѕългари€ за изграждане на комплекс спорт, забавлени€ и отдих. “ова се отбел€зва в презентаци€та на стадион "¬арна" от проектантското бюро, разработило конструкциите на стадиона.

Ќовото съоръжение ще бъде разположено на две големи пътни артерии в град ¬арна - булевардите "¬асил Ћевски" и "ќсми приморски полк" - зона, ко€то свързва н€колко жилищни квартала на града. Ќа запад е квартал "¬асил Ћевски", а на юг - "„айка". ƒо него има изграден гол€м пешеходен подлез, който пресича бул. "¬асил Ћевски".

«аради визи€та на съоръжението цели€т стадион ще бъде преместен по-близо до булеварда, за да се вижда отдалеч.

Ѕъдещи€т спортен комплекс ще има капацитет 22 600 души. ќбщата разгъната площ на ц€лото съоръжение е 51 550 кв.м. ќт т€х 23 130 кв.м са предвидени за паркинг със 716 места.

ќбектът ще има четири нива. ѕървото е за футболно игрище, подземен паркинг, съблекални за играчите и треньорите им.

ѕредвидени са още зала за пресконференции, конферентна зала, VIP вход, офиси, складове.

ѕрезидентската ложа, бизнес ложи, офиси, конферентни зали, зала за спортна гимнастика, фитнес и съблекални ще бъдат разположени на второ ниво. Ќиво три е за заведени€ за бързо хранене, ресторанти, бизнес клуб и бар. ‘итнес център с разгъната площ 817.6 кв.м ще има на четвъртото ниво. —едалките за публиката ще заемат 5086 кв.м. »нсталациите ще са на площ 7112 кв.м.

 омплексът ще бъде съвкупност от съоръжени€, сгради и инфраструктура, проектирани по най- модерни технологии, съчетаващи в себе си уникален дизайн и впечатл€ващи архитектурни решени€, допълват проектантите.
ќще по темата: общо новини по темата: 21
13.11.2019
09.01.2019
20.12.2018
08.11.2018
26.09.2018
18.06.2018
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.06.2017 г.
0
 
 
¬арна си чака този стадион от доста време и е хубаво че най после се започна и не в€рвам да не се довърши. явно преди да приключи  ауфланд н€ма да се поднови строежа на стадиона но това са си мои разсъждени€. Ќад€вам се крайни€ срок да се спази.
Aнонимен
на 14.06.2017 г.
0
 
 
“»ћ взеха без пари 200 декара от ќбщина ¬арна, уж щ€ха да стро€т стадион още през 2007, после казаха че парите им не стигали, така продадоха 20 декара на  ауфланд за да имало пари.....  –ј∆Ѕј се нарича това. —Џƒ за “»ћ и подкупните общинари!
0
 
 
ўе продадът още н€кой друг прилежащ терен и ще ''тръгне'' наново!
0
 
 
 аква изненада! рЯШБ “»ћ никога не са имали намерение да постро€т там стадиона, който събориха преди.....не помн€ колко години.. ѕрилапаха парцела и тайно се над€ваха да постро€т ц€л квартал там, като междувременно лъжеха, че ще започнат строежа на стадион ( какъвто е ангажимента им по принцип). ћеждувременно правеха всичко възможно да издействат от ќбщината, стадионът да се построи извън града ( в покрайнините) и те спокойно да си стро€т блокчета на негово м€сто... √ражданите възроптаха и.... всичко се замрази за десетилетие... «а стадиони пари н€мат. “е вземат каквото може от града, не дават.
0
 
 
’ахха отнова така на три четири месеца и така 10 години.....
0
 
 
“о боксува от поне 1 година - ¬ажен е кауфланда не стадиона :D :D :D . $ “р€бва сигурно ,че проекта е доста гол€м . ѕ— -  ато наближи кра€ на срока са разбързат .
Aнонимен
на 13.06.2017 г.
0
 
 
»ма време, ще стане. –им не е построен за един ден
Aнонимен
на 13.06.2017 г.
0
 
 
“ук тр€бва сериозни обвинени€ и съд за престъпниците крадци! “олкова години кражби, стига вече!
0
 
 
—рока за завършване да не е минал, спомн€м си че тр€бва да е готов за 2019 и въпреки сегашното забав€не в€рвам че след 2 години ще имаме стадион ¬арна готов за игра.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
„ерно море разгроми Ќефтохимик с 5:2 в Ѕургас
¬одещи волейболни клубове поискаха оставката на президента ƒанчо Ћазаров
Ќов проблем за Ѕоби ћихайлов след оставката! ўе го оперират!
»стинска битка и инфарктна загуба за „ерно море в ѕловдив
Ѕългари€ показа скучен футбол и в дебюта на ƒерменджиев, играч на „ерно море също дебютира
 ласиране –езултати
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: