Бивш играч на Лудогорец почна с "моряците", подписва до дни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:28 / 20.06.2017
1927
Нападателят Цветелин Чунчуков направи първа тренировка с Черно море. 22-годишният футболист се включи във второто занимание за деня на "моряците", което бе съставено изцяло от упражнения с топка и отработване на тактически елементи в стила на тима.

Чунчуков прекрати взаимоотношенията си с Лудогорец и в следващите дни ще подпише официално с Черно море. Така нападателят ще се превърне в осмото лятно попълнение на Черно море

22-годишният офанзивен футболист е роден в Пазарджик. Висок е 181 см., носил е екипите на Ботев (Пловдив), Раковски и Лудогорец, основно във втория отбор. През сезон 2012/2013 г. Чунчуков играе за Левски (София) в Елитната група до 19 години.

Тренировката продължи 90 минути. Сутринта пък Георги Иванов и неговите помощници заложиха на бегови упражнения.

Днес Черно море ще изиграе първата си контрола от лятната подготовка. "Моряците" се изправят срещу Левски в Правец от 17 часа. В тима няма контузени или с болежки футболисти и наставникът на варненци ще използва всички играчи в проверката.

Единственият, който ще пропусне спаринга със "сините", е националът Александър Цветков. Играчът получи по-дълга почивка от Георги Иванов. Цветков ще се присъедини към отбора днес.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).