Черно море се отказа от Йоргачевич и се насочи към този вратар

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:52 / 20.06.2017
3066
Черно море прави опити да привлече нов вратар, след като вариантът с привличането на Боян Йоргачевич става все по-малко вероятен. На треньора на варненци Георги Иванов му писнало да чака сърбина и вече се е насочил към други футболисти.

В плановете на "моряците" са двама вратари - чехът Станислав Достал и уелсецът Оуен Уилямс. Първият става на 26 години днес и е играч на Злин, съобщава Блиц. С настоящия си тим той спечели Купата на Чехия през току-що изминалия сезон. Достал обаче почти сигурно ще разтрогне договора си и ще си тръгне от клуба.

Оуен Уилямс е национал на Уелс, където е втори вратар. Доскоро 30-годишният страж носеше екипа на шотландския Инвърнес.

"Най-вероятно един от двамата ще бъде привлечен съвсем скоро в Черно море. Гонзо се надяваше да вземе Йоргачевич. От Левски първоначално бяха казали, че ще освободят сърбина, както и че дават на варненци Франсис Нар под наем. Впоследствие обаче се отметнаха и това не се случи - нито с Боян, нито с Нар", заявиха източниците на Блиц.

Припомняме, че днес от 17 часа Черно море и Левски играят контрола в Правец.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).