Черно море с шанс да привлече най-големия голмайстор в България в момента

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:56 / 16.07.2017
1840
Носителят на Купата и Суперкупата на България за 2015 година Черно море също е възможност за продължаване на кариерата на Мартин Камбуров.

Както вече информирахме нашите читатели, Императора напусна Локомотив (Пловдив) непосредствено преди началото на мача срещу Етър (2:1) заради скандал със собственика Крушарски.

Вчера се появиха информации, че Камбуров може да облече екипа на третодивизионния ЦСКА 1948, където му е предложена заплата от 8000 лева.

Георги Иванов-Гонзо и "моряците" обаче имат силен коз. Те може да осигурят шанс на нападателя да подобри головия си рекорд в елита, твърди в днешния си брой "Меридиан мач".

Към момента Мартин Камбуров е на четвърто място във вечната ранглиста по вкарани голове в "А" група и Първа лига, като изостава само на пет попадения от третия в класацията Динко Дерменджиев и на седем от втория Наско Сираков.

Очаква се утре 36-годишният таран да се срещне с Христо Крушарски. След това със сигурност ще се знае дали Камбуров ще се раздели с Локомотив (Пловдив).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).