Гонзо определи групата за мача с Верея

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:35 / 20.07.2017
2610
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов определи група от 18 футболисти за двубоя в Стара Загора от 2-ия кръг на Първа лига, който ще се играе утре от 18,45 часа.

Специалистът няма да може да разчита и на централния защитник Александър Александров, който лекува травма на ходилото, както и на левия краен бранител Витиня, които е с болки в ахилеса. Аут за мача са още Николай Минков и Илиан Илиев.

В състава се завръщат изтърпелите наказание Александър Цветков, Орлин Старокин и Ертан Томбак, които пропуснаха победата над Витоша Бистрица в Каварна с 1:0 миналия уикенд.

Днес Черно море проведе тренировка на стадион "Младост", а преди нея "моряците" имаха видео разбор. По обед тимът отпътува за Стара Загора.

Групата на Черно море:

Емил Михайлов, Иван Дюлгеров, Ондрей Сукуп, Илиас Хасани, Мартин Костадинов, Стефан Станчев, Емил Янчев, Георги Илиев, Георги Божилов, Мариян Огнянов, Атанас Зехиров, Иван Коконов, Борислав Балджийски, Ертан Томбак, Орлин Старокин, Александър Цветков, Цветелин Чунчуков, Марек Кузма.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).