Много емоции в турнира по волейбол от игрите в Аспарухово

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:37 / 22.07.2017
2717
С много емоции приключи турнирът по волейбол за девойки от XXII държавни игри на спортистите от малките селища (БАСС), провеждащи се в спортния комплекс в Аспарухово.

Във финалния мач тимът на Ихтиман (треньор Петко Карабойчев) победи Тополово (община Асеновград) с 3:2 (-16, 17, -24, 10, 10) гейма.

В спора за третото място Кирково (треньор Динко Николов) надигра Омуртаг 3:0 гейма. На 5-о място финишира отборът на Белослав след успех с 3:0 гейма над Любимец.

Отличени бяха:

Най-добър нападател Зинка Чернева (Тополово), най-добър разпределител Селим Сеидова (Омуртаг), MVP Лиляна Дерменджиева (Ихтиман), най-млад състезател Валентина Соколова (Кирково), най-перспективен отбор Омуртаг.

Наградите връчи зам.-кметът на община Дългопол Ганка Георгиева.

Припомняме, че миналата година отборът на Тополово стана шампион от игрите в Перущица, но сега три от най-добрите състезателки вече са в друга възраст и не играха. В интерес на истината, тимът на Ихтиман бе доста по-обигран и закономерно спечели титлата.

Това пък е втора шампионска титла за града, след като по-рано първи станаха и момчетата.

Днес стартира и турнирът по хандбал, в който ще участват момчетата на село Труд.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).