Гонзо: До почивката бяхме господари на терена, трябваше да вкараме още

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
21:45 / 18.08.2017
2007
Треньорът на Черно море Георги Иванов - Гонзо остана доволен от играта на своите възпитаници при победата с 2:1 като гост на Ботев (Пд). Специалистът обаче призна, че отборът е отпаднал физически през последните 20 минути.

Ето какво каза Гонзо след последния съдийски сигнал в Коматево:

"Смятам, че изиграхме добър мач срещу сериозен отбор. И двата тима се опитаха да играят фугбол. Поведохме с 2:0 и в последните 20 минути отпаднахме физически и се прибрахме".

"Допуснахме да ни вкарат при 2:0 и знаехме, че после ще искат да изравнят. Радвам се, че задържахме резултата. Важна победа срещу един силен отбор".

"До почивката ние бяхме господари на терена. Трябваше да вкараме трети гол. Отборът изигра мъжки мач, бори се, вкара си положенията. Поздравления за футболистите. Играхме на 35 градуса жега и бе доста тежко за футбол".

"Трябва да сме по-концентрирани в последния пас, последния удар. Смятам, че когато развиваш една атака и хванеш противника неподготвен - тези ситуцаии трябва да се реализират".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).