Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒругиƒёЎ‘утзал»нтервю√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (3)
‘акт! »ван »ванов избра да реанимира кариерата си в Ѕерое
јвтор: ≈кип Varna24.bg 17:25 / 23.08.2017 оментари (10)737
©
ƒнес »ван »ванов подписа сво€ договор с "Ѕерое" и вече е играч на старозагорци. «ащитникът е привлечен като свободен агент, а за последно игра в руски€ "јрсенал" (“ула). ƒнес »ванов ще направи сво€та първа тренировка с новите си съотборници.

»ван »ванов е роден на 25 февруари 1988 г. в «латица. ¬исок е 187 см. »грае като защитник.

»ванов е юноша на "ѕирин" (Ѕлагоевград). ќсвен за "орлетата" в Ѕългари€ е играл за ÷— ј и "Ћокомотив" (ѕловдив). ¬ чужбина е бил част от отборите на "јлани€" (¬ладикавказ, –уси€), "ѕартизан" (Ѕелград, —ърби€), "Ѕазел" (Ўвейцари€) и "ѕанатинайкос" (јтина, √ърци€). «а последно е играл в "јрсенал" (“ула, –уси€).

»ван »ванов има 42 мача за национални€ тим на Ѕългари€. Ўампион на страната, носител на  упата и —уперкупата. »ванов е двукратен шампион и двукратен носител на  упата на Ўвейцари€, както и двукратен шампон на —ърби€. “ой бе избран за ‘утболист на Ѕългари€ за 2013 г.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
-1
 
 
ќй,ой,ой Ѕерое ще взима бизнесът на Ћокуто. Ѕа€ обръщалки ще падат!!!
0
 
 
ћи къде да реанимира,при гейовите ли,дет се пъчеха че шъ го вземат?
0
 
 
“о  убурчето си го е извикал. »ли бъркам с »ћ≈“ќ рЯ§£рЯ§£рЯ§£
0
 
 
кво да избере ...Ћокото ли ...??? ѕри пи€ните и неадекватните + 10 лумпена които не харесват и майка си (ако не печел€т от тази работа) .. ≈стествено , че никои н€ма да предпочете Ќј— , а ще избере сигурноста и профисионализма за развитието на кариерата си . ¬ремето ще покаже и то много скоро колко клоуни са се насъбрали на Ћаута
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
—трашно много проблеми в „ерно море за мача с Ѕерое
Ѕ‘— пусна много евтини билети за ≈вро 2019 близо до ¬арна
«авършиха състезани€та по плуване от ¬арненската универсиада
√ригор твърде далеч от класата на Ќадал, 12-а загуба от 13 мача!
–ешено е! »лиев освобождава двама чужденци, колебае се за трети
 ласиране –езултати
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: