Херо започна да харчи, ето първото му ново попълнение в Лудогорец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:17 / 30.08.2017
2376
Един от най-добрите чуждестранни защитници в първенството на Украйна и доскорошен капитан на Заря (Луганск) - Рафаел Форестър, подписа договор с Лудогорец. Освен на украйнския тим, централният бранител е носил екипа и на елитния бразилски Гояс.

Форестър вече е в България, като мина успешно медицинските изследвания. Той ще бъде представен официално пред медиите от старши треньора Димитър Димитров в четвъртък в 14,00 ч. на стадион "Лудогорец Арена" в Разград.

"Трансферът в Лудогорец е предизвикателство за мен. Надявам се да помогна на отбора в борбата му за титлата на България и в групите на Лига Европа", бе първият коментар на бразилският централен защитник.

Форестър има опит в европейските клубни турнири, след като бе неизменен титуляр в Заря Луганск при участието на тима в групите на Лига Европа през миналия сезон. Очакванията на спортно-техническия щаб на Лудогорец са той да вдигне класата в отбранителната линия на отбора.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).