Готово! Черно море картотекира Боровик

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:22 / 30.08.2017
1648
Новото попълнение на вратарския пост в Черно море Евгений Боровик получи права за Първа професионална лига. Украинецът вече е картотекиран в БФС и може да дебютира с фланелката на "моряците" още при гостуването на Берое в Стара Загора на 8 септември от 17,30 часа.

Днес следобед отборът на Черно море ще проведе първа тренировка за седмицата. След мача със Септември варненци получиха два дни почивка и от днес ще стартират занимания без седем футболисти, които получиха повиквателни за националните отбори.

С тима няма да тренират Орлин Старокин, Александър Александров и Атанас Зехиров, които попаднаха сред избраниците на Петър Хубчев за мачовете с Швеция и Холандия, както и Мартин Костадинов и Илиас Хасани.

Костадинов е в Младежкия национален отбор за евроквалификацията с Люксембург на 5 септември от 19 часа на стадион "Трейс Арена" в Стара Загора, а Хасани бе повикан от селекционера на Алжир.

Мартин Минчев и Иван Дичевски пък днес се присъединяват към националния отбор U17 за предстоящите проверки на тима в Германия. С двамата е повикан и друг талант от школата Даниел Стоянов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).