Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Как Efbet подкрепя българския спорт?
Автор: Екип Varna24.bg 15:37 / 08.09.2017Коментари (0)2007
©
Както повечето от вас знаят, компанията за онлайн залози Efbet е първият лицензиран български букмейкър. Брандът се превърна в изключително популярен сред българските запалянковци, понеже им дава предложения от високо качество. Политиката на компанията е свързана с доставянето на максимално удоволствие сред играчите и по-изгодни опции от конкурентите. В тази връзка може да споменем, че Ефбет постоянно се стреми да предлага топ коефициенти за спортни събития, като ги сравнява с тези от Bet365 и ви дава по-добри. Повече информация за двата букмейкъра, техните предимства и недостатъци, може да прочетете в професионалните ревюта на Nostrabet.com. Efbet търси лидерското място в тази сфера, а един от начините да го достигне и задържи е подкрепата, която оказва на спорта у нас.

Защо го прави?

Една от основните причини да се спонсорира развитието на българския спорт е изискването за това от лицензионната комисия. Всеки един легален сайт за залози трябва да подпомага спорта в страната. Efbet обаче е много пред всички останали компании по този показател, понеже прави много в различни сфери. Само за пример може да вземем друга компания - Betfair, която е много по-пасивна в извършваните спортни дейности. В тази връзка Ефбет действа много активно и най-важното - ефективно. Личи си, че компанията има за цел да подпомогне българския спорт, за да може той да се изкачи на по-високо ниво. Спортните постижения на родните отбори и състезатели във всички дисциплини радват цяла България, а много от успехите идват благодарение на компанията. Знаете, че в днешно време се отделят много малко средства за спонсориране на футболни клубове и най-вече на индивидуални състезатели. С помощ като тази от Efbet, нещата стоят по доста по-различен начин.

Къде е намесена компанията?

Логото на бранда вече може да видите на почти всеки един стадион в България. Независимо дали става въпрос за футболен терен или баскетболна зала, името на компанията е на рекламните пана. С тяхна помощ се подпомагат редица отбори и спортни инициативи. През сезон 2017/2018 г. на родната Първа лига по футбол са спонсорирани 8 от 14 отбора. Всеки един от тях има нужда от това партньорство, понеже се нуждае от средства. Извън футбола се подпомагат и отбори от други спортове, както и лигите ни по баскетбол и волейбол.

Нека не забравяме и снукър събитията, които от компанията организират. С помощта на Efbet у нас пристигнаха някои от големите снукър звезди в световен мащаб. Брандът е тясно свързан с българската федерация по снукър, а преди няколко години такава не беше известна на широката общественост. С организираните събития и подпомаганите дейности, Efbet направи така, че тя да добие гласност.

Откъде идват приходите на компанията?

Основните направления, от които брандът печели, са две - сайт за онлайн залози и наземни казина и барове. Онлайн услугите на Efbet са свързани с предоставянето на множество възможности за спортни залози и казино игри. Те са подплатени с редица бонус оферти за потребителите на сайта. Повече информация за всичко това ще може да научите в експертните ревюта на Nostrabet, които се конкретизират към всяко едно предложение. Другото перо на приходите за компанията са множеството казина и спортни барове. Тяхната цел е да предложат на почитателите една истински жива атмосфера, в която да се чувстват удобно и да им бъде приятно. В България Efbet е най-големият разпространител на подобни локации, като единствено казината на Winbet могат да се сметнат за конкуренция. Тя обаче не е голяма, защото Ефбет има обекти в множество градове в страната и продължава да разширява дейността си. Това е добре, понеже по този начин се откриват нови работни места, а част от приходите на компанията се връщат в спонсориране на българския спорт.

Efbet вече изгради своето име и спокойно можем да заявим, че брандът е популярен не само в България. Хубаво е, че компанията се зае с развитието на спорта у нас, понеже за последните години направи много. Родният спорт има нужда от такива инициативи, които ще го направят по-силен и ще му дадат по-големи шансове за успех.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: