Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Betfair събира овации с най-атрактивната безплатна игра
Автор: Екип Varna24.bg 08:00 / 10.09.2017Коментари (0)1637
©
Не веднъж сме ставали свидетели на игри в Интернет, които ни обещават големи печалби и ексклузивни награди. При голяма част от тях се изискват някакви действия, свързани с предварително плащане или покупка. Скоро в мрежата се появи информация за най-новата игра, която се предоставя от букмейкърския сайт за онлайн залози на Betfair. Играта се нарича "Златни голове" и е безплатна. Наградите са страхотни, а правилата и условията за участие са по-ясни от всякога. Нека разгледаме повече информация за нея.

Какви са условията на играта?

Новините за новото предложение от компанията се появиха към края на месец Август. Спортните анализатори и букмейкърски експерти от uBeTrade бяха сред първите, които анонсираха новата игра. Тя изисква от всеки един участник регистрация в сайта на букмейкъра, която е безплатна и става за няколко минути. Това е първата стъпка за участието ви в нея. От там нататък вече трябва просто да потвърдите участието си във всеки кръг. Това се прави чрез прогнозиране на първия голмайстор в избрани мачове от всеки един кръг на английската Висша лига. Селектирате кой според вас ще отбележи първото попадение в срещата и потвърждавате избора си. Като допълнение към различните избори, трябва да отговорите и на още един въпрос. Той се изисква в случай, че в последствие се получи равенство в спора за наградите. Отговорът на този въпрос ще помогне при определянето на класирането от всеки кръг. Букмейкърът Bet365 също има предложение за своите клиенти, което е свързано с голмайстор в мача, но то изисква залог. При играта "Златни голове" правилата са много ясни и прости, а и не сте длъжни да извършвате някакъв залог. Освен всичко играта ви дава страхотни награди.

Betfair ще раздава хиляди всеки кръг

Когато чуете за голямата награда, може и да не се нуждаете от друга мотивация, за да се включите в играта. Букмейкърът ще ви даде сумата от 250 000 евро, ако прогнозирате точно всеки един първи голмайстор за избраните мачове от конкретния кръг. Сумата е направо зашеметяваща и се дава всяка седмица. Все пак точното предположение на голям брой първи голмайстори е много трудна задача дори за най-големите разбирачи на Премиър Лийг. Доста по-лесно е да познаеш победителя в даден мач. И в сайта на Winbet се предлагат възможности за предполагаем голмайстор, но това няма много общо с играта, защото изисква залог. Именно заради тежките изисквания при голямата награда, от компанията са подготвили и допълнителни изненади. Те също са налични всеки кръг. Ако 6-цифреният джакпот не падне, от компанията ще дадат 2500 евро на най-добре представилия се участник. За целта обаче е нужно да бъдат познати поне 4 първи голмайстора. Това е по-възможна ситуация, от която доста хора могат да извлекат позитиви. В допълнение на тази утешителна сума се дават и безплатни залози, които има и в платформата на Efbet. Там се изисква покана за всеки клиент, след което зареждане на сметката, така че отново бонус играта на Betfair взима превес. Безплатните залози са на стойност от 20 евро и се дават на първите 10 участника в класирането всеки кръг. Те могат да се използват за направата на залози в сайта на компанията.

Всички характеристики на играта "Golden Goals" изглеждат твърде приятни, за да са истина, но това е реалността и няма защо да губите повече време. Участието е безплатно и едва ли някъде се предлага по-добра възможност. Нужна ви е само регистрация, която е подробно описана в експертното ревю за Betfair от сайта на https://ubetrade.com/. Там ще добиете представа как да си отворите сметка по правилния начин и да се възползвате от допълнителен бонус, освен играта, за която говорим.

Новото предложение на бранда определено си заслужава. Той бе един от първите, които се сдобиха с лиценз за развиване на хазартна дейност у нас. Компанията е доказана в доста страни, така че няма защо да се съмнявате в истинността на тази игра. Първите награди вече бяха раздадени, защо и вие да не сте от следващите късметлии.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Любопитно! Не футбол, а баскетбол сякаш са мачовете от АМФЛ-Варна
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Ватерполният "Комодор" - Варна ликува с победа над КПС "Варна" при 17-годишните
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: