Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (7)
Черно море Тича с нова загуба в НБЛ
Автор: Екип Varna24.bg 14:18 / 23.10.2017Коментари (0)1675
© НБЛ
Балкан спечели много трудно гостуването си на Черно море Тича във Варна и нанесе трето поражение на домакините в НБЛ. Гостите стигнаха до успеха с 82:75 едва през последната част. Младите играчи на домакините се представиха страхотно и малко не им достигнат, за да се поздравят с първи успех в първенството.

За домакините срещата започнаха Веселин Георгиев, Венелин Христов, Кристиан Кръстев, Мартин Стефанов и Александър Стойков. Стартовата петица на гостите бе Венцислав Петков, Радослав Кочев, Брандън Фронтенбери, Дивон Уошингтън и Игор Кесар.

В началото на мача Балкан набързо успя да поведе със 7:0 и 11:2, но допусна след около 5 минути игра домакините да намалят резултата при 7:11. Младите играчи на Черно море Тича, водени от опитните Веселин Георгиев и Венелин Христов, показаха характер и не само стопиха пасива си, но и поведоха в резултата минута и половина преди края на първата част. Първата част бе спечелена от домакините с 20:19.

В началото на втората част домакините показаха много добра игра и не само поддържаха аванса си, а го увеличиха до 7 точки при 31:24 в средата на четвъртината. В края на втората четвърт гостите успяха не само да изравнят резултата, но и да поведат с 2 точки при 37:35. При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивка.

След почивката Черно море Тича отново показа много добра игра и изравни резултата, след което поведе. Балкан успя в средата на третата част да обърне резултата в своя полза и да поведе при 44:43. Домакините отново не се предадоха и успяха да поведат с 5 точки, но гостите успяха да стопят изоставането си и да поведат. В края на тази част Черно море Тича показа отлична игра и преди последната част водеше с 3 точки при 53:50.

През последната част домакините успяваха да поддържат преднината си, но след около 4 минути игра гостите изравниха, след което и поведоха. Домакините се опитаха да обърнат резултата, но силите им не стигнаха и загубиха след достойна игра със 75:82.

За победителите Кевин Брукс и Дивон Уошингтън вкараха по 16 точки, а Дейвид Хоутън завърши с дабъл-дабъл - 11 точки и 12 борби.

За Черно море Тича Венелин Христов реализира 27 точки, а Веселин Георгиев добави 19.Кристиан Кръстев завърши с дабъл-дабъл за Черно море Тича - 11 точки и 11 борби.

Гостите спечелиха 50 срещу 36 борби за домакините. Играбите на Черно море Тича вкараха 6 тройки от 19 опита, докато гостите записаха 7 тройки от 38 опита.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: