Джошуа: Със сигурност ще се бия с Пулев!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:33 / 25.10.2017
2588
Шампионът в тежка категория Антъни Джошуа изрази готовност да срещне Кубрат Пулев на ринга в бъдеще. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг в мач за трите пояса на британеца на 28 октомври в Кардиф, но българинът получи тежко разкъсване на гръдния мускул и реши да откаже участието си.

Вместо Пулев на ринга в Кардиф ще излезе третият в ранглистата на IBF Карлос Такам.

Въпреки това Кобрата остава претендент за титлите, а Джошуа е готов да ги защитава срещу него, твърди британецът пред boxingscene.com.

"Мисля, че Такам е по-тежък опонент. Той може да ми нанесе повече щети. Но не мисля, че той е по-умен поради тази причина. Знаете ли откъде идвам аз? Така че какво наричаме по-труден? Дали по-умният боксьор ще ме накара да мисля повече? Или пък човекът, който ме накара да работя повече? Това би било интересно. Но мисля, че със сигурност ще се бия с Пулев в бъдеще", категоричен е той.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).