Неприятно! Още един трайно контузен в Черно море!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:27 / 31.10.2017
1880
Отборът на Черно море поднови занимания след победата с 2:1 над Витоша. Старши треньорът Емануел Луканов изведе играчите за първата за седмицата тренировка, преди която футболистите имаха видео разбор.

По индивидуална програма се готви Георги Божилов. Нападателят продължава да чувства болки в глезена и днес проведе занимание във фитнеса. Наравно с отбора вече тренира Стефан Станчев, който пропусна срещата с Витоша заради болежки.

Младият Мартин Костадинов пък е със скъсана вътрешна връзка на коляното на левия крак от двубоя в Бистрица и ще бъде аут от терена до Нова година.

С отбора не тренира и Ондрей Сукуп, който получи по-дълга почивка от треньорското ръководство и ще се присъедини към "моряците" във вторник.

До петък Черно море ще тренира от 11 часа на стадион "Младост", а в събота заниманието е от 15 часа на "Тича". След него отборът ще бъде на лагер.

"Моряците" приемат Верея в неделя от 15:30 часа на стадион "Тича" в мач от 15-ия кръг на Първа професионална лига.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).