Черно море тренира в намален състав за Верея

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:07 / 02.11.2017
1369
Отборът на Черно море продължава да се готви за домакинството на Верея от 15-ия кръг на Първа лига. "Моряците" проведоха технико-тактическо занимание на стадион "Младост" в доста намален състав.

По различни причини в лагера на варненци има много отсъстващи футболисти. И вчера с отбора не тренираше Георги Божилов.

Нападателят продължава да изпитва болки в глезена, заради които ще му бъде направен и ядрено-магнитен резонанс. След него ще станат ясни параметрите на травмата му. От състава отсъстват младите Ертан Томбак, Иван Дюлгеров и Емил Янчев.

Първите двама се присъединиха към лагера на националите U19 в Сливен за предстоящите квалификации за Евро 2018. Дюлгеров ще се готви с младите "лъвове" до събота, след което ще се прибере във Варна за двубоя с Верея. Младият нападател Мартин Минчев, който тренира с представителния тим пък, е с разтежение.

Витиня, Цветелин Чунчуков, Евгений Боровик и Мартин Костадинов са трайно контузени и са аут до края на годината.

Срещата между Черно море и Верея е в неделя (5 ноември) от 15:30 часа на стадион "Тича" във Варна. Цената на билетите за двубоя е 6 лева.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).