Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒругиƒёЎ‘утзал»нтервю√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (5)
ƒъното! ¬ратар с над 100 мача в "ј" група ограби църквата към приюта на отец »ван
јвтор: ≈кип Varna24.bg 09:50 / 03.11.2017 оментари (11)1993
©
‘утболната легенда на Ѕургас ¬еселин Ўулев е крадецът, който задигна пари от храма "—вета “роица" в приюта на отец »ван в Ќови хан, научи Burgas24.bg. —рамните действи€ на бивши€ вратар са уловени от охранителна камера.

 ражбата е извършена навръх ƒимитровден. Ўулев, който е родом от ƒупница, краде всички пари от храма. ѕрави го професионално, така че никой да не предположи, че върши престъпление. ¬сичко това продължава 20 минути. †

ќт записите се вижда, че в момента в който н€кой от посетителите на храма погледне към него, мъжът започва да се кръсти и да се държи като обикновен мир€нин.

ѕолици€та см€та, че колоритни€т вратар не за пръв път извършва подобно престъпление, заради начина по който го прави. “ой все още не е открит от полици€та.†

—лед като прекрати футболната си кариера, ¬еселин Ўулев бе треньор на вратарите в различни футболни школи и представителни отбори от региона.


ќще по темата: общо новини по темата: 88
12.06.2018
08.06.2018
07.06.2018
06.06.2018
01.06.2018
31.05.2018
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
ѕрестанете да се правите на набожни, да се краде не само от църква е трагично.  ражбата си е кражба. “о€ е жалък, всеки ако започне така, до къде ще стигнем...
+1
 
 
Ќе е лесно да си крадец . тр€бва много здрави нерви . всеки за крадец не става . но това наистина е дъното . как . ще го об€сни на при€тели или по-точно да децата си !
Aнонимен
на 03.11.2017 г.
+2
 
 
—амо не мога да разбера,какво общо има падението на един човек, с това къде е работил и в кой град???? «а това което и извършил -н€мам думи, но всичко в този живот си връща. ћного дребни и злобни душички има!!!!!
Aнонимен
на 03.11.2017 г.
+2
 
 
Ќ€мам думи. ¬еско Ўулев, една от легендите на он€ Ќефтохимик, към който отбор имах малко уважение.  ъм днешна дата и след този случай, разбирам защо по-умните от он€ отбор се дистанцираха от Ѕургас и днешното нещо преименувало десет отбора за да се представ€ под името Ќефтохимик...јми сел€шка работа.
Aнонимен
на 02.11.2017 г.
+2
 
 
мазути мазути на това май само ги учат как да залагат на мачове
Aнонимен
на 02.11.2017 г.
+2
 
 
ƒа паднеш толкова ниско, да крадеш от храм, това е абсолютно падение.
+4
 
 
Ќещастник долен..... “очно там има кой да гледарЯШ†
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
Ѕългари€ показа скучен футбол и в дебюта на ƒерменджиев, играч на „ерно море също дебютира
»зненадващо! ѕредложиха бивш играч на Ћоко (ѕд) и Ћевски за президент на Ѕ‘—!
Ќаши футболни звезди позираха с фенски шал срещу дискриминаци€та
√ришо повежда Ѕългари€ за ATP Cup, ето пълни€ състав на нашите
Ѕербатов†става треньор до 20 дни
 ласиране –езултати
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: