Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒругиƒёЎ‘утзал»нтервю√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (3)
ѕловдивчанин отговори на  алин “ерзийски, посъветва го как да прави повече пари
јвтор: ≈кип Varna24.bg 08:48 / 23.11.2017 оментари (15)1329
© ‘ейсбук
ѕловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg,†за да отговори на писател€  алин “ерзийски. ѕубликуваме мнението му без редакторска намеса: "«дравейте, г-н “ерзийски! ¬сичко, написано от вас, е много тъжно за ваше съжаление, €вно. —поред мен ¬ие тр€бва да станете таксиметров шофьор. ѕърво: заради финансовата гледна точка - ще вадите повече пари, €вно това ви е целта.†

¬торо: ще можете да достигнете директно до желаната от вас аудитори€ за четене, т.е. избирателно ще може да разказвате по време на пътуване на вашите пасажери за написаните от вас книги и ако те се заинтригуват от т€х, както и от ¬ас (такъв начетен и ерудиран шофьор-писател да ги вози), то те биха закупили книга от вас. “ук предлагам книгите за по-лесно да ги държите на една ръка разсто€ние - например в багажника, така винаги ще сте като подвижна книжарница и ще може да ги предлагате.

“рето: по време на престой спокойно ще може да творите, т.е. да пишете и да създавате вашето творчество. “ук, ако изпаднете в толкова дълбоки размисли и идеите ви бликат, като –айското пръскало след тежка зима, то ¬и съветвам да заключвате отвътре колата, за да не ви притесн€ват евентуални пътници.

„етвърто: ще срещнете безброй различни хора, н€кои от т€х ще сподел€т интересни прежив€вани€, истории, от които ¬ие безплатно може да получите блест€щи идеи и да напишете веднага сво€та нова ј¬“ќ–— ј истори€, роман и т.н.

ѕето: ако пък изпаднете в творческа суша и не ви се пише, не ви се твори нищо по време на престо€, то спокойно може да си пуснете н€кой от изминалите мачове на √ригор, вече сме в 21 век, всичко има в интернет.

Ўесто: Ќад€вам се да имате кураж и да последвате бизнес плана ми, в противен случай ще продължавате да гледате в канчето на √ригор, на Ѕербатов, на ћеси, та дори на лел€ ѕена от трети€ етаж, че била сготвила страшна мусака с картофи от —ърница, а пък вашата не била станала, поради N на брой причини.

—едмо: ѕоради затрудненото ви финансово положение Ќяћј да ¬и взимам пари за това, че ви подреждам живота и ¬и давам финансови съвети как да изкарате 5 лева повече.

— уважение Ќиколай  оев"


ќще по темата: общо новини по темата: 37
02.12.2017
22.11.2017
21.11.2017
21.11.2017
20.11.2017
20.11.2017
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
√ол€м пра«, всеки има право на мнение! » за двамата говор€ рЯЩВ
+2
 
 
»  алинчо и онзи ¬олгин са мазохисти.....те просто си търс€т начин да ги забележат.ћного са нещастни в самотата си.“ова е комплекс и начина да ги забележат е да провокират с отрицателен коментар на положителна про€ва.«ащото ако харесват постижението на н€кого...ще бъдат подминати в мнозинството коментари...но виж ако се откро€т с отрицание..ще ги забележат.“е това цел€т...∆ивота им е бръкнал в гъ*ъ и те сега търс€т из€ва,да си облекчат нещастието.
+4
 
 
ѕоздравление за автора!! Ќ€ма грешка в опорните точки :) ƒано  алин “ерзийски го и прочете!
–абот€ за себе си,а щом работ€,това е добре !
на 23.11.2017 г.
-4
 
 
ћного съветници станахте,куцо,кьораво и сакато. ј аз вече не ход€ по мачове на стадиона,заради тълпа дрогирани "запал€нковци" ...щ€ха да смачкат внучето ми,което беше на 6 г. по онова време. ј аз за малко щ€х да вл€за в затвора,просто употребих законно притежаваното оръжие....а те се разб€гаха като пилци...ћоже и да не ми отговар€те,за което ¬и благодар€ предварително !
+4
 
 
ƒа спре пиенето и под пари ще остане...
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
√розен расистки скандал на Ѕългари€ - јнгли€, британците ни разковаха с 6 гола
≈лена е красива, женствена и секси, но времето не й стига за любов
ћомент за истори€та! √ермани€ винаги ще помни съди€та  абаков
„ерно море загуби контрола в –умъни€
Ѕългари€ с антирекорд при равенство срещу „ерна гора
 ласиране –езултати
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: