Сериозен вратарски проблем в Черно море, вижте групата за мача с Пирин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:35 / 24.11.2017
1759
Наставникът на Черно море Емануел Луканов определи групата за днешния мач с Пирин Благоевград. В нея не попадна страдащият от разтежение страж на "моряците" Емил Михайлов, който през седмицата тренира по индивидуална програма.

Така варненци ще разчитат за вратарския пост на младите таланти от школата на Черно море Иван Дюлгеров и Иван Дичевски. Аут за срещата е и нападателят Марек Кузма, който продължава да се възстановява от разтежение на сухожилие в областта над коляното.

В групата след травма попадна младият Мартин Минчев. Нападателят, който е основен футболист при юношите старша възраст в Елитната група до 19 години, се завръща в групата след контузия. Минчев тренира на пълни обороти от началото на седмицата и намери място сред 18-те за срещата с благоевградчани.

Срещата между Черно море и Пирин от 17-ия кръг на Първа професионална лига е днес от 17,30 часа на стадион "Тича" във Варна.

Билетите за двубоя са на цена 6 лева и ще се продават на касите на стадион "Тича" след 16 часа.

Групата на Черно море:

Иван Дюлгеров, Иван Дичевски, Ондрей Сукуп, Илиас Хасани, Александър Александров, Ертан Томбак, Стефан Станчев, Емил Янчев, Илия Миланов, Мариян Огнянов, Атанас Зехиров, Николай Минков, Георги Илиев, Орлин Старокин, Антон Огнянов, Александър Цветков, Мартин Минчев, Сукуна.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).