Черно море тръгна за София, вижте групата за мача със Славия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:58 / 27.11.2017
1788
Нападателят Марек Кузма попадна в групата за предстоящия мач от 18-ия кръг на Първа професионална лига със Славия. "Моряците" гостуват на "белите" във вторник от 15 часа. Кузма страдаше от контузия в областта на коляното и пропусна мачовете с Верея, Дунав и Пирин.

Сред 18-те място намери и стражът Емо Михайлов, който не попадна в групата аз двубоя с Пирин, заради разтежение.

Аут за срещата е халфът Орлин Старокин, който в петък усети болки в адуктора и бе заменен принудително в мача с благоевградчани в 16-ата минута.

Днес сутринта "моряците" отпътуваха за Царко село, където тимът ще е на лагер преди двубоя със Славия. Последната тренировка на отбора пред мача със столичани ще е в понеделник следобед.

Групата на Черно море:

Емил Михайлов, Иван Дюлгеров, Ондрей Сукуп, Илиас Хасани, Александър Александров, Ертан Томбак, Стефан Станчев, Емил Янчев, Илия Миланов, Мариян Огнянов, Атанас Зехиров, Николай Минков, Георги Илиев, Антон Огнянов, Александър Цветков, Мартин Минчев, Марек Кузма, Амаду Сукуна.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).