Черно море със 17 футболисти за Ботев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:14 / 01.12.2017
2555
Треньорът на Черно море Емануел Луканов определи групата за мача с Ботев Пловдив. Двата тима откриват 18-ия кръг на Първа професионална лига в събота от 15 часа на стадион "Тича" във Варна.

Сред избраниците на специалиста не попаднаха Атанас Зехиров и Орлин Старокин. Зехиров е с проблеми в глезена от мача със Славия, а Старокин все още не е възстановен от травмата от двубоя с Пирин.

"Моряците" проведоха последното си занимание на стадион "Тича", като преди него имаха видеоразбор. След това тимът се качи на лагер в к.к. "Св. Св. Константин и Елена".

Групата на Черно море:

Емил Михайлов, Иван Дюлгеров, Ондрей Сукуп, Илиас Хасани, Александър Александров, Ертан Томбак, Стефан Станчев, Емил Янчев, Илия Миланов, Мариян Огнянов, Николай Минков, Георги Илиев, Антон Огнянов, Александър Цветков, Мартин Минчев, Марек Кузма, Амаду Сукуна.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).