Илиан Илиев: На "Тича" винаги съм се чувствал като у дома си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:29 / 08.01.2018
2319
На "Тича" винаги съм се чувствал като у дома си. Това каза новият треньор на Черно море Илиан Илиев преди първата тренировка на "моряците" за 2018 година. Специалистът сподели, че на този етап търси футболисти на два поста - централен защитник и нападател. И двамата вече са играли за Черно море.

"Отправили сме предложения към играчи, които са били в Черно море и чакаме техните решения. Приоритет пред тях е чужбина, което е нормално за възрастта им. Ако не успеем да ги привлечем, ще трябва да реагираме по друг начин. Зимата не е толкова лесно да се прави селекция. Целта ни е да успеем да съберем правилните хора", каза Илиев.

"Неприятната вест е, че трябваше да се разделим с Ондрей Сукуп, който има проблеми със здравето на жена си. Помоли ръководството да го освободи, за да се прибере в Чехия. Смятам, че специално за десния бек решенията ги имаме, без да се налага да търсим нови хора".

Относно съперниците за контролни срещи, Илиев сподели:

"Резултатите в проверките не са важни. Важно е да се подготвим добре за първите мачове от първенството. Знаете, че програмата ни не е от най-благоприятните. Нямаме много време, но се надяваме да направим отбор, който да е неприятен за противниците ни. Всеки мач трябва да излизаме със самочувствието на фаворити. Независимо дали играем с първите три отбора в класирането, както в случая. Нямаме ли самочувствие трудно ще постигнем победи. Трябва да го направим в тези 4-5 седмици и постепенно да изграждаме стила на отбора".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).