Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Чалгата превзема "Като две капки вода"?
Автор: Екип Varna24.bg 08:43 / 31.01.2018Коментари (0)3580
Хитовото шоу "Като две капки вода" се завръща в ефира на Нова тв на 26 февруари. А зрителите вече се чудят кои звезди ще се впуснат в предизвикателството да имитират родни и световни изпълнители. Единствено "Шоу" се натъкна на списък, в който присъстват две от сигурните имена във формата. Това са чалга величията Константин и Софи Маринова. Изглежда, с всеки следващ сезон продуцентът Маги Халваджиян преосмисля негативното си отношение към чалгата. След като в трети сезон вкара Азис, след него Преслава и Десислава, сега е решил да стреля право в десетката и да покани две от топимената в лекия жанр.

Маги се познава добре с Коцето и Софка, тъй като е снимал едни от първите й клипове в кариерата. Макар да недолюбва фолка, той е решен на всичко за рейтинг и това е единствената причина да ги покани. Убеден е, че ще докарат още повече зрителите и по този начин шоуто няма да има абсолютно никаква конкуренция.Все още не е ясно дали ще позволи да се имитират чалга звезди. До този момент в "Капките" са пети единствено рок песента "Лъжа е" на Преслава, английската сензация "Is this love" на Фики, "Бурята в сърцето ми" на Софи и Устата и култовата "Къде си, батко" на Милко Калайджиев. За петте сезона не даде нито веднъж да се имитира една от големите ни звезди - Азис, който го имитираха в турския и румънския формат.

Носят се упорити слухове, че и Гери-Никол ще бъде сред участниците. При нея обаче нищо не е сигурно до последно. И миналата година имала дори подписан договор, но се оказала в последния момент, заради други ангажименти. Тогава Халваджиян беснееше и не можеше място да си намери от яд, че тийнсензацията му е вързала тенекия. Емблемите на шоуто - водещите Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, отново ще провокират жури и участници с поредица от изненади и неочаквани моменти. 

В продължение на 13 лайфа звездите ще се състезават с образите на Бутона на късмета, а в края на всяко предаване победителят ще има възможност да дари своята награда за избрана от него кауза. Победители в петте сезона на шоуто са Рафи Бохосян, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански и Михаела Маринова, а сред участниците се нареждат Филип Аврамов, Албена Михова, Мария Игнатова, Орлин Павлов, Поли Генова, Башар Рахал и много други.

 

 




Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Бюджет на Варна 2024 г.
Близки издирват Димитър Малинов
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: