Черно море с престижна победа във втората контрола за днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:55 / 31.01.2018
6490
Черно море постигна престижна победа във втората си контрола за днес от лагера в Турция. възпитаниците на Илиан Илиев надиграха елитния руски тим ФК Тосно с 1:0.

Единственото попадение вкара Мехди Фенуш в 34-ата минута.

Ето най-интересното от мача по минути:

В 3-тата минута Мелкадзе засече опасно центриране в наказателното поле, но топката профуча покрай гредата.

В 20-ата минута Морозов се оказа на стрелкова позиция, но Макенджиев излезе и изби в корнер.

В 34-тата минута Черно море повежда в резултата. Мариян Огнянов изведе Мехди Фенуш очи в очи с вратаря на руския тим и реализира за 1:0.

В 38-ата минута отново добра намеса на Благой Макенджиев. Нуно Роча отправи удар от около точката на дузпата, но стражът на Черно море отново показа класа и спаси.

Мирзов опита да изненада Макенджиев, но стражът на варненци изби в корнер. При последвалото центриране футболист на руския тим стреля с глава, но отново Макенджиев бе на мястото си и улови.

В 60-ата минута Георги Илиев се опита да изведе младия Мартин Минчев зад гърба на отбраната на съперника, но вратарят на руснаците излезе и улови.

В 63-тата минута Ертан Томбак получи втори жълт картон и напусна игра. На неговото място се появи Илиас Хасани.

В 66-ата минута Кононго проби отдясно и центрира по земя в наказателното поле, където Мартин Минчев от движение стреля, но вратарят на Тесно спаси.

В 71-вата минута Мартин Минчев напредна отдясно и стреля по диагонала, но отново вратарят на руския тим спаси.

В 73-тата минута Фенуш открадна топката в половината на Тосно, напредна и подаде към Мариян Огнянов, който стреля от наказателното поле, но стражът спаси. Топката се озова в краката на Георги Илиев, който стреля, но в тялото на вратаря.

Съставът на Черно море: Благой Макенджиев, Мирослав Енчев, Ертан Томбак, Кононго, Петър Витанов, Георги Илиев, Александър Цветков, Мариян Огнянов, Мехди Фенуш, Аристот Ндонгала, Мартин Минчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).