Илиан Илиев повика четирима юноши с мъжете

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:38 / 20.02.2018
6595
Черно море продължава подготовката си за гостуването на ЦСКА в петък от 17,30 часа. "Моряците" се готвят в пълен състав, като единствено Мирослав Енчев, който е с травма след двубоя с Берое, не тренира. Георги Божилов и Дани Кики, които също лекуваха контузии, се включиха наравно със своите съотборници в заниманието на стадион "Младост".

От отбора отсъстват тримата национали до 19 години Ертан Томбак, Емил Янчев и вратарят Иван Дюлгеров, които днес и в четвъртък ще вземат участие в проверките на младите "лъвове" с Косово.

Към представителния тим треньорът Илиан Илиев повика четирима юноши от школата. Това са Йордан Радев, Виктор Попов, Данаил Димов и вратарят Ростислав Попов.

Утре Черно море тренира преди обед, а в четвъртък рано сутринта отборът ще отпътува за София, като преди срещата с "армейците" е предвидено още едно занимание.

Новото попълнение на Черно море Мехди Фенуш празнува рожден ден днес. Французинът навършва 25 години.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).