Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Кулагин изригна: Арменска поговорка гласи "На народ и на к** угодия няма"
Автор: Екип Varna24.bg 15:43 / 10.03.2018Коментари (5)4513
©
Валентин Кулагин е известен с магическата си гримьорска четка, но и с умението да създава сензация с всяка поява. В "Черешката на тортата" той завихри невиждано шоу със скандалните си изказвания и постоянни забележки към плеймейтката Нора Недкова, която обяви, че макароните са храна за "простолюдието". Ексцентричната програма, която беше подготвил за своята вечер, включваше пазаруване по халат, човек-лампа и множество провокации, които разбуниха страстите. Как реагира на лавината от коментари и как обяснява своето рейтингово участие в предаването, ще научите ексклузивно в единственото му интервю по темата, което даде специално за читателите на "Шоу“.

-  Кулагин, какво направи?! Участието ти в "Черешката на тортата“ стана епично, вероятно с най-висок рейтинг... 

- Бях поканен в телевизионно риалити шоу и какво по-нормално от това да поднеса истинско шоу на всички пред екраните?! Бях себе си, откровен и директен, опълчих се на посредствеността. Някои ме разбраха, други не - но милиони зрители всяка вечер очакваха поредната доза зрелище.  

- С плеймейтката Нора през цялото време си разменяхте обиди и закани. Кога и защо нещата при вас ескалираха?  

- Когато пиенето й дойде в повече. Норчето очевидно има проблеми с алкохола. Когато се напие, започва да става невъзпитана и невъздържана. Надигаше заплашително чаши към мен, размахваше храна с вилицата си пред лицето ми. Нагла е. Подобно отношение не мога да търпя, особено от една личност със съмнителна биография, без професия и без талант. Накрая вече ми беше забавно. Тя пусна турбото за излагация. 

- Поставяш рекорд с най-малко точки досега в цялото предаване. Защо останалите не оцениха усилието, което положи за вечерята си?

- Люси открито ми завиждаше, дори ме попита от къде идват доходите ми, което е крайно невъзпитано. Каза, че ми дава единица, защото цитирам: "Не искам да спечели", а не защото не харесва ястията. Изключително злобно изказване! Исках да поднеса качествена храна и напитки, зашеметяващ десерт, и в същото време да ги провокирам да разкрият истинските си лица. Успях. Цифрите и мнението им са една формалност, която по никакъв начин няма да повлияе на добрия ми вкус. Не чух дори една критика към блюдата ми, а уж това е кулинарно предаване. Предпочитам запомнящо се и интересно участие, пред това да играя поддържаща роля, каквато изиграха останалите участници. Рекордът за най-ниска оценка в случая е индикация за нещо друго - злоба и завист. Но нека не забравяме, че аз поставих и един друг рекорд - по гледаемост. 

- Видяхме, че успя да изнервиш и Шеф Манчев, който те апострофираше през голяма част от времето…  

- Не се интересувам от мнението на един човек, който се съгласи, че качамакът е кубинско традиционно ястие "отпреди хиляди години" (смее се). Куба е открита от Колумб едва през 1492 като територия, а основана като държава през 1512 г. Какви хиляди години бълнува той? Ние в България сме яли качамак 1000 години преди кубинците. Чуждопоклонник. Одобри абсолютно суровото кюфте на Люси и хареса това макдоналдс меню, което не изисква никакви умения в кухнята. Той не беше обективен арбитър. Разбрахме, че и с историята не е в час. Седмицата на Кулагин и Нора ще се помни дълго  

- Трябваше ли да спечели актрисата Борислава Стратиева? Наистина ли се е напила още първата вечер от участието ви и е заспала на масата?  

- Да, наистина се напи и заспа просната като черга на сепарето, което е в разрез с образа й на дама, в който тя така силно искаше да ни убеди. Нейният резил обаче не беше заснет. Менюто й беше най-слабото - отвратително и сухо свинско за основно, пица, която ядохме с вилица като салата, защото беше на каша, а десертът беше горчиво кисело мляко. Тя получи най-високи точки, защото беше прикрита и тиха. Нали знаете, в тези среди, за да успееш  трябва или да се навеждаш удобно, или да си много талантлив. Тя е избрала да е първото. 

- Видя се, че имаш високи изисквания и самочувствие. Много хора ще кажат, че не е оправдано…? 

- Аз съм изключително добър в професията си и най-високо оценен от клиентите и почитателите на това изкуство. Мога да имам и самочувствие, и претенции. За разлика от плеймейтки и хора без професия, нито образование, самочувствието ми е солидно подкрепено. Хората могат да си говорят каквото пожелаят и винаги според умствения капацитет, с който разполагат. Една арменска народна поговорка гласи: "На народ и на к*р, угодия няма".   

- Хората масово не разбраха провокацията ти с "човека-лампа". Каква беше идеята на това представление? 

- Подобни арт инсталации и много по-абстрактни се правят навън от години. Хората, които ходят на подобни изложби и инсталации, ще разберат този мейнстрийм. Не държа всеки един човек в държавата да ме разбира. Нелепо е, ако някой мисли, че вкъщи лампите са живи.  

- Такъв ли си и в реалния живот, когато няма камери, или всичко е "просто шоу“, както пее Галена в последната си песен?  

- Аз не съм точно този човек, който беше представен с избрани моменти и монтажи, но не съм и лицемер, за да ям и харесвам всичко, което ми се сервира, или пък да търпя безкрайните празнословия на някаква си плеймейтка.  Многопластова личност съм и вероятно сложен за разбиране. В крайна сметка - забавлявайте се, това е просто едно шоу и животът ви не зависи от него!

- Определиха те като представител от третия пол. Обижда ли те това и какво значи всъщност трети пол?   

- Моят пол е мъжки, така ме е създал Бог! Харесвам тялото си и всичко по него. Така че в никакъв случай не се обиждам на определения, които не ме касаят.  Трети пол е този, който не може да се определени нито като женски, нито като мъжки. Това са транссексуалните, които имат операция за смяна на пола и не се чувстват добре в тялото си, не го чувстват свое. Затова започна и легализирането на този трети пол. Тук не става въпрос за сексуална ориентация, представителите на третия пол имат различни полови белези и не спадат към съществуващите два пола. Не виждам нищо шокиращо. Светът еволюира и се променя. Само преди няколко десетилетия, дори сексът без брак се е приемал като срам и тема-табу. Сега хората дори не желаят да се венчаят. Уважавам всички други полове, колкото и да станат те. Не ми пречат. 

- Какви отзиви получи от участието ти?  

- Радвам се, че модерните и динамични хора ме харесват. Тези, които са с положителна нагласа към живота генерално, са се забавлявали от сърце с моето участие и ме подкрепят. Много голяма част от българския народ е в трудно положение, недоимъкът и тъгата са големи. Аз не презирам бедните хора, а им съчувствам. Нямам вина, че на мен съдбата ми се е усмихнала и успявам да поддържам един нормален стандарт. Затова ли се дразнят? И аз не получавам възнаграждението, което заслужавам в България, но съм доволен и щастлив. Ако със същата тази ярост се организираме срещу тези, които ограбват България, нещата наистина ще се променят.  

- Смяташ ли се за нещо повече от обикновения българин? Аристократ ли си и какво мислиш за "простолюдието"? 

- Притежавам качества, които може би ме правят по-интересна личност, но на ниво човешко същество. Всички се раждаме и напускаме тази земя по един и същи начин, и в този ред на мисли - всички сме равни. Аристократизмът не може да се придобие, трябва да се родиш такъв. Аз не съм аристократ. Това са думи на Шеф Манчев, а не мои. А «простолюдието» беше израз на Нора Недкова. Аз обожавам и макарони, и царевица.



Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Изклуцхително тупо копеле. Засхто ги правите такива извесни. е*ахти пародикта. Гендер дебил
Aнонимен
на 10.03.2018 г.
0
 
 
какво се изказва тоя пед,л
+1
 
 
Светнете Кулагин,че царевицата идва от Южна Америка, доматите също, картофите също.Преди това не ги е имало в Европа, та няма как българите да са "муали"царевица преди тях..
0
 
 
Продължението на арменската поговорка е: "...а на Кулагин ни народ, ни к** могат да угодят."
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: