Илиан Илиев: Топката се разхожда по голлинията и няма кой да я вкара

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
18:17 / 18.03.2018
8118
Треньорът на Черно море Илиан Илиев логично бе разочарован от поражението с 0:1 от бившия му тим Локо (Пд). Според специалиста неговите футболисти са проспали първото полувреме, а след това не са показали необходимата психика, за да обърнат развоя.

Ето какво каза Илиев след поредния злощастен за Черно море мач:

"Проспахме първото полувреме. След това увеличихме оборотите, но не се получи. Това напрежение да бием на всяка цена също се отрази. Психиката е 50 процента от играта на един футболист. Бяхме много сковани, а след като Локомотив поведе, беше много трудно".

"Извинявам се на всички привърженици във Варна. Трябва да преосмислим нещата до започването на мачовете във втората осмица и да видим къде бъркаме. Нямам забележки към тренировъчния процес, но психиката е важна. Виждате, че топката се разхожда по голлинията и няма кой да я вкара. Рано или късно ще победим, но лошото е, че сега отиваме в една група, където всеки мач е финал".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).