Дуо “моряци" играха при страхотна победа на България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:03 / 28.03.2018
6927
Дуо футболисти на Черно море взеха участие за младежкия национален отбор до 21 години при успеха над Словения с 3:0 в мач от група 9 на квалификациите за европейското първенство през 2019 година. Мартин Костадинов започна двубоя като титуляр, а Николай Минков се появи в игра в 80-ата минута. Попаденията на българите реализираха Кирил Десподов на два пъти и Антонио Вутов

С успеха си тимът на Антони Здравков се доближи само на две точки именно от отбора на Словения, който заема второто място в групата. Второто място в крайното класиране дава право на участие в бараж за участие в еврофиналите . Това бе втора победа за младите "лъвове“ в този квалификационен цикъл.

Ето как проследи мача официалният сайт на Българския футболен съюз:

В 13-ата минута Божидар Краев преодоля съперников защитник и стреля, топката попадна в краката на Стефан Велков, който от близко разстояние бе блокиран от вратаря.

В 20-ата минута Антонио Вутов откри резултата, след като шутира през няколко футболисти на съперника.

В 42-ата минута резултатът беше удвоен. След изпълнение на ъглов удар Десподов стреля от малък ъгъл към далечната греда и топката рикошира в тялото на Глиня, за да попадне в мрежата.

В 83-ата минута Десподов получи топката зад центъра, надбяга словенската отбрана, излезе сам срещу вратаря и го преодоля за крайното 3:0.

Следващият двубой на отбора е срещу лидера Франция през месец септември.

1:0 Вутов (20), 2:0 Десподов (42), 3:0 Десподов (83)

БЪЛГАРИЯ: Наумов, Лясков, Керчев, Велков, Костадинов, Георгиев (80-Минков), Ан. Георгиев, Карабельов, Вутов (70- Милев), Десподов (85-Ковачев), Краев.

СЛОВЕНИЯ: Сорчан, Брекл, Баджим, Пишек, Кухар, Крамарич (46-Репач), Мате, Глиня, Вокич (75-Фаткич), Биол, Ожболт (46-Мякар).

Стадион: “Трейс Арена", Стара Загора

Съдия: Ставрос Манталос (Гърция)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).