Черно море падна от Витоша, почва плейофите срещу Септември

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
20:55 / 28.04.2018
6463
Отборът на Черно море отстъпи при гостуването си на Витоша Бистрица, в мач от последния кръг на плейофите в група “А" на втората осмица на Първа професионална лига. Единственият гол в мача падна в 36-ата минута от спорна дузпа, реализирана от Даниел Пеев.

Черно море започна добре срещата, но първата опасност бе пред вратата на Иван Дюлгеров. В 13-ата минута Стефан Христов навлезе в наказателното поле по диагонала и стреля по земята, но младият страж на “моряците" успя да спаси. В 29-ата минута Радослав Василев пропусна да изведе своите напред в резултата. Таранът на варненци не успя да намери очертанията на вратата в близост до малкия пенал.

В 36-ата минута домакините откриха резултата след спорна дузпа. Главният рефер отсъди наказателен удар за фаул на Иван Дюлгеров срещу Кутев, но вратарят на Черно море успя да играе с топката, преди футболистът на Витоша да се препъне в тялото му. От бялата точка точен бе Даниел Пеев.

52-рата минута Фабио Мартинш можеше да изравни, но изстрела му от наказателното поле рикошира в крака на Гочев и се отби от гредата. Шутът на португалеца дойде след хубава комбинация между него, Георги Илиев и Николай Минков. 87-ата минута Божилов стреля с глава от много близо, но покрай вратата. Само две минути по-късно Даниел Димов засече добре топката с глава след центриране от корнер на Лъчезар Йорданов, но право в ръцете на вратаря на Витоша.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Стефан Станчев, Даниел Димов, Мирослав Енчев, Кононго, Петър Витанов, Георги Илиев (60-Георги Божилов), Николай Минков (81-Мартин Минчев), Марек Кузма, Фабио Мартиниш (75-Лъчезар Йорданов), Радослав Василев.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).