Пак не му провървя! Вили Вуцов изкара само 20 дни като треньор!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:48 / 01.06.2018
5361
Велислав Вуцов се задържа само 20 дни като треньор на Царско село. Наставникът е бил уволнен снощи от собственика на клуба Стойне Манолов. Засега не е ясно точно от какво е продиктувано това решение, но по всяка вероятност е заради загубения бараж за влизане в Първа лига, съобщава Спортал.

Тимът от Драгалевци допусна поражение с 1:2 от Дунав и по този начин и през следващия сезон ще участва във второто ниво на родния футбол. Вуцов бе назначен на поста на 8 май и двадесет дни по-късно остана без работа. Той бе начело на Царско село едва три мача.
 
Вили Вуцов заяви след поражението от Дунав, че иска да остане на поста и ще стяга здрава селекция. Желанието му очевидно няма да се осъществи.

Преди няколко дни Стойне Манолов заяви, че ще атакува Първа лига. За целта смята да вземе футболисти със солиден опит в родния футбол. Съвсем скоро се очаква "розовите" да обявят и новия треньор.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).