Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Медиците казали какви са перспективите пред Слави след тежката операция
Автор: Екип Varna24.bg 08:37 / 15.06.2018Коментари (8)3056
©
Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" направиха грандиозен концерт в най-голямата зала в Европа – "О2 Арена Лондон" на 9 юни. Залата се оказа тясна да побере хилядите българи, дошли да подкрепят благотворителния концерт. По неофициална информация, Трифонов и екипът му заработили около 3 милиона лева, които ще бъдат дарени на деца с увреждания в България. В каузата се включиха и "Златните момичета", писа "Уикенд“. 

Според хора, присъствали на зрелищното музикално събитие в най-голямата зала в Лондон, Дългия проявил огромен стоицизъм, тъй като едва се държал на краката си. 51-годишният шоумен с мъка издържал 2-часовия концерт заради непоносимите страдания в левия си крайник.  

Очевидци разкриха пред "Уикенд", че Дългия кацнал на английското летище, придвижвайки се с помощта на патерица. Пътувал в бизнес класа на първия ред, а останалите хора от екипа му били настанени в икономична. Всички до един били облечени в черните тениски с надпис "Системата ги убива", с които излезли и на сцената. Преди месец майките на деца с увреждания не бяха допуснати в парламента насреща с депутати от БСП, тъй като бяха облечени в същите черни тениски, но с надпис "Системата ни убива". Слави и екипа му били дълбоко възмутени от отношението към тях и решили да им помогнат не само морално, но и финансово. 

Концертът в зала "О2 Арена Лондон" бе в подкрепа на родителите на деца с увреждания. 20 000 души в залата пяха патриотични песни, а всеки присъствал на концерта получил безплатно новия диск на "Ку-ку бенд" – "Песни за българи", който не се разпространява в търговските мрежи. Стотици видеа в социалните мрежи показаха фурора, който е предизвикал Дългия. Слави и баскитаристът от "Ку-ку бенд" Георги Милчев-Годжи излязоха на сцената пред хилядите нашенци куцукайки. 

Пред бенда най-отпред бяха поставени два стола – един за Трифонов и един за Годжи, който счупи крак преди половин година, но още не може да се възстанови. Слави води концерта си седнал, а Годжи също не бе активен по сцената. На сцената излязоха и малките пианисти Хасан и Ибрахим, които смаяха всички с виртуозните си изпълнения на класически произведения. Появата на рапъра Криско накара цялата зала да избухне в аплодисменти, а на припева на дуетното му парче с Дългия "Гле‘й как се прай!" хиляди нашенци затанцуваха заедно с него египетския танц с ръце. 

Както е известно, точно преди година Слави претърпя тежка операция по смяна на тазобедрената става, но проблемите му с левия крайник нямат край. Интервенцията бе извършена по спешност, тъй като трите титаниеви пирона в крака му причиняваха нечовешка болка. Година след смяната на ставата, вместо да се подобри значително, състоянието му се влошило. Трифонов с мъка се придвижвал, а всяка крачка му причинявала огромна болка. Преди смяната на потрошената му става с протеза, медиците го уверили, че ще възвърнат предишната подвижност на крака му и дори отново ще може да ходи на фитнес. Заради новата става, до края на живота си Дългия трябвало да забрави за тичането, както и всякакви физически дейности. Ако не се възстанови напълно, ще прибегне отново до инвалиден стол.



Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака, т.е. Криско. Само жалка нация може да се кефи на такива неща.
-2
 
 
Ксаксаа бккс на концерта да бе6е 2 4аса бккса на столове бе6е благотворителе И до тук с истината. Не бе6е пална залата макс 12 ксилкди нкма6е безплатни дискове
0
 
 
Много лоша кАрма има в тоя екип с долните крайници.Направо мъка!Публиката в Лондон е,като тази в Армеец,зажаднял за патриотични песни и гюбеци.А залата не е най голямата в Европа.Има поне 5 по големи от нея вкл.в Англия има по голяма,тази в Манчестър.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: