Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Илиана Раева: Долу ръцете от дъщеря ми! Отървахте ли се от злобата, която ви трови?
Автор: Екип Varna24.bg 09:35 / 21.06.2018Коментари (28)5262
© Фейсбук
Илиана Раева се включи в защита на дъщеря си в социалната мрежа. Припомня, че Славея укори майките на деца с увреждания, а после, след многобройните негативни реакции, изтри написаното. Илиана Раева с много емоционални думи застана зад гърба на детето си, а думите й наистина могат да разтърсят всеки. Към коментара си тя добавя и втора публикация на щерка си, в която Славея се извинява. (Публикуваме написаното от Раева без редакторска намеса):

"Долу ръцете от дъщеря ми! Написахте ли се?! Употребихте ли всички възможни клетви към Славея и семейството ми?! Изхвърлихте ли агресията от собствените си тела?! Отървахте ли се от злобата си, която ви трови?! Надявам се вече сте по-добре. Дали ще можете спокойно да четете, това което очаквате от часове да напиша и да отговоря. Четох. Но не много, защото знам репертоара от години. Един същ... Кълнете, обиждате, мразите до посиняване, до изтощение...  Ето отговорът ми: От няколко години Славея обикаля и подпомага домове за изоставени деца и такива в неравностойно положение в някои градове на България и София.

Отначало се връщаше много разстроена. После, някакси го прие като нещо, което я правеше много полезна за тези Божии деца и го правеше с огромно желание. Измисляше различни инициативи и им носеше различни неща, оставаше там, знаеше имената на някои от дечицата и историите им, разказваше ни с усмивка за тях и им се радваше искрено. Но не успя да прости на родителите им. Е, може и да не е е права, но не успя да разбере тези родители. Преди време дори получи някакво благодарствено писмо от директор на един от домовете.

Постът и, който е бил харесан от повече от 20 000 души общо от Фейсбук и Истаграм е доста емоционален, защото тя има твърде искрено отношение към тези деца от домовете и както по-горе обясних, не разбираше тези родители. Между другото сега се сещам, че беше ходила и в лагер за бежанци, за да им носи храна и дрехи и на тях, но сега темата е друга. Та... прочетох този неин пост, който даде повод на някакви хора, преличащи ми на освирепяла и изгладняла глутница да излеят агресията, жестокостта, злобата си върху дъщеря ми, защото явно дотам им стига “смелостта"... да се нахвърлят върху една млада жена, която е имала “наглостта" да напише това, което сърцето и е диктувало.

Защо върху нея, “смелчаци"?! Защо я кълнете, а говорите за възпитанието и?! Защо я обиждате, а говорите за интелекта и?! Защото е дъщеря на Илиана и Наско! И това ли не можете да и простите, че кълнете и родителите и? Защото на един дъх е изляла душата и мислите си? Защо не разпространявате и втория и пост по темата, в който се извинява на протестиращите майки и обяснява, че говори най-вече за родителите оставили тези деца? Защото и там отдолу само сте клели и обиждали! Да! Пожелавали сте ужасни неща и на нея, и на майка и, и на баща и! А вие какви сте щом кълнете?!

Херувимчета ли сте? Защо се правите, че не виждате, че още в първия пост е написала за тези родители, които оставят децата си?! Да, има за какво да се хванете, защото постът и е доста емоционален. Може да звучи объркано, но ви е написала втори, в който ясно е обяснила и първо се е извинила, че може да не е била достатъчно ясна. Но и под него пак сте обиждали и клели?! Точно заради клетвите ви и обидите към семейството и ви е изстрила. Защото е разбрала, че е безсмислено. Защото никой не чете, а търси място къде да кълне и обижда.

И правилно е направила. Защо сте се хванали за думата “гади ми се"?! Ами и на мен ми се догади от това, което изсипвате. И на всеки нормален човек ще му се догади!  Наистина нямаше да ви напиша нищо, защото през това вече съм минавала и познавам до болка българската народопсихология във всичките и палитри, и защото Славея е преминавала заедно с нас като наша дъщеря, както и Виолета, и са обръгнали от всичката тази помия.

Но това само още повече им е помогнало с добрина и усмивка да продължават по пътя си.  Но ми пишат и ми звънят, възмутени от тази агресия . И само едно написано нещо от непозната жена ме провокира да отговоря. Защото онемях, наистина!  Няма да и напиша името, за да и спестя неприятности, но ще копирам написаното от нея (разбира се, пазя съобщението и).

Отговорът и на мое изречение: Аз: Вярвам, че тези, които кълнат дъщеря ми и семейството ми не са родители на деца в неравностойно положение, а обикновени хейтъри. Тя: “за съжаление , една от кълнащите ми е близка приятелка, с детенце .... (спестявам името на детето, което ми е написала), на ... (спестявам годините му) години ...с церебрална пареза... ох, страшна патардия се вдигна. изключително интелигентни хора, които много уважавам, изтърваха нишката и погнаха дъщеря ви. на мен ми стана странно..." 

Е, това вече е страшно, много страшно и е за ГАДЕНЕ! Та не трябва ли точно тези жени да са изпълнени с любов, а не да кълнат чуждите деца?!  Това наистина е потресаващо. И за финал: Днес казах на Славея: Боже, какви са тези хора?! Ужас!!! Как е възможно? А тя ми отговори: “ Мамо, много по-голямата част от хората са добри." Да! Точно така ми отговори. Това е БЛАГОСЛОВИЯ! След толкова омраза и агресия към теб и родителите ти да си изпълнен с добрина и вяра... ГОРДЕЯ СЕ С ДЪЩЕРЯ СИ, С ДЪЩЕРИТЕ СИ! Лека нощ!  Ще се опитам да мисля като дъщеря ми, че много по-голямата част от хората са добри... Дано ми се получи.

Ето и втория и пост, който никой не сподели:

“Преди всичко се ИЗВИНЯВАМ, че с последния пост засегнах майки и родители, които неправилно са изтълкували думите ми, или аз неточно съм изразила онова, което силно ме възмущава последните години! Подкрепям всички вас, които се борите за нормалното съществуване на вашите деца. За първи път ще напиш нещо, което съм премълчавала досега от деликатност и възспитание! Същото, което беше една от причините да напиша този пост. 

Откакто съм се върнала в България не един път съм била инициатор и човек, който е подкрепял благотворителни каузи свързани с домове за изоставени деца с тежки увреждания. В един такъв дом човек може да види съвестните хора, които се грижат за тези деца, като за свои..., но там може да видиш и безотговорността и безсърдечността на родителите, които са ги изоставили. 

Повече няма да навлизам в подробности... Всичките тези срещи и преживявания бяха една от причините да изразя публично отношението ми към тези безотговорни родители. Може би силната ми емоция не ми е позволила да бъда достатъчно ясна.  Прочетох част от коментарите ви и останах изумена от клетвите и злобата, която сте изсипали върху мен и семейството ми! В моя живот винаги е имало място за помощ и човечност към нуждаещите се. Това ме кара да се чувствам щастлива и полезна." Толкова по темата! P.s Защо е тази моя снимка ли?! Защото е най-подходяща за темата. Но ако не си отговорите, ползвайте жокер, или приятел!"



Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега берете плода на възпитанието ....
0
 
 
" Защото е дъщеря на Илиана и Наско!" И какво от това,много важно.И аз съм нечие дете ,защо си мислите,че сте нещо повече от моите родители.
0
 
 
Гнусна пачавра само за шутове в главата
0
 
 
Загуби всякаква мярка ! Жалко ! От уважаван човек се превърна в мърша ! Много жалко !
0
 
 
Това са от хората където ги видиш там да ги оплюеш
0
 
 
Грозно...много грозно...да не се беше намесвала поне.
+1
 
 
Цвети Стоянова беше тормозена от Илиана Раева.И Нешка Робева навремето си е позволявала да тормози гимнастичките,да ги бие също !Може и да е имало за какво ,а може и не !
+1
 
 
ГОСПОЖО РАЕВА ТОВА ВАШЕ ИЗПИСВАНЕ ГО ПРОЧЕТОХ ОТ КРАЙ ДО КРАЙ И ПРЕЦЕНИХ ЧЕ ВИЕ СТЕ ТАЗИ КОЯТО КЪЛНЕ И И НЕ ДАВА НА ХОРАТА ДА СЕ ИЗКАЗВАТ СВОБОДНО ТЕЗИ КОИТО НАИСТИНА СА ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ ПРОПУСНЕТЕ ГИ КОМУ Е НУЖНО ДА СЕ ПУЛИТЕ ТАКА РАЗЯРЕНА СЕГА РАЗБРАХ ЧЕ СТЕ ЛАБИЛНА ПСИХИЧЕСКИ И ЗАЩО ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА ВИ ОТБЯГВАТ
0
 
 
Ама колко подмазвачи ги подкрепят в личния й профил, не е истина. Коментиращите ги хейтъри били утайката на обществото и да ги игнорирала.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: