Иван Петков разкри кой е най-големият коз на България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:31 / 26.06.2018
3051
Националният селекционер на женския национален отбор на България по волейбол и треньор на Марица Иван Петков разкри коя е следващата голяма цел пред нашите момичета. Както вече информирахме, пловдивският специалист изведе страната ни до втори пореден голям успех - класиране във Волейболната Лига на нациите през следваща година.

Ето какво заяви Петков пред клубния сайт на жълто-сините:

“През тези дни беше много трудно още от първия ден, защото за много кратък период от време трябваше да изиграем 12 двубоя, да пропътуваме хиляди километри, но затова може би е толкова сладко. В момента е трудно да се правят оценки за представянето, но определено сме доволни, след като успяхме да постигнем целите, които ни бяха поставени от федерацията (Спечелването на Златната Европейско лига и класиране за Волейболната Лига на нациите през следващата година) трябва да кажем едно голямо браво на момичетата, те показаха наистина, че са сериозни състезателки".

"Целта на предстоящото Световно първенство е влизане в осмицата, мисля че тази цел е реалистична. Сега първо да се порадваме на успеха и да починем и след това започваме подготовка за Мондиала. В основата на успеха беше силата на колектива, това беше нашият голям коз".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).