Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒругиƒёЎ‘утзал»нтервю√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (2) | ¬чера (7)
√ущеров и —ветлана ¬асилева вдигнаха пищна сватба
јвтор: ≈кип Varna24.bg 11:37 / 13.07.2018 оментари (7)1638
ѕлеймейтката —ветлана ¬асилева и бизнесменът ’ристи€н √ущеров вдигнаха тежко сватбено празненство снощи в столичен хотел. ѕразникът бе двоен, тъй като младоженецът празнува и 30-и€ си рожден ден. Ѕулката бе избрала рокл€ от бранда на сво€та при€телка Ц фолкпевицата √алена. Ќад 200 близки и при€тели уважиха празника на —ветлана и ’ристи€н, които сключиха брак на 3 юли в тесен кръг. ќт сцената към младоженците полет€ха поздрави от гол€мата звезда на вечерта ¬асил Ќайденов, с парчета се отчетоха »ли€н и ”стата.

ѕървите кадри от пищната сватба в столичен хотел се по€виха в социалните мрежи от при€тели на двойката, сред които б€ха «латка –айкова, ћоника ¬алериева, «латка ƒимитрова. »наче плеймейтката не пропусна възможността да се об€сни в любов на √ущеров н€колко часа по-рано с пожелание за рождени€ му ден.

"¬сичко в тази ¬селена се случва с определена цел и в определена последователност. ¬ървим стъпка по стъпка, покор€ваме върхове, пропадаме в бездни... ¬с€ка една минута, всеки един ден ни води към следващи€, година след година сме вървели един към друг, за да се срещнем... «а да бъдем днес заедно, за да бъдем едно... «ащото н€къде там, в дебелите вселенски архиви имената ни са записани едно до друго. «ащото ти си роден, за да бъдеш днес до мен! «а което ти благодар€! Ѕъди здрав, а аз обещавам да бъда твоето щастие! „естит –ожден ден, любов! ќбичам те!У, написа ¬асилева.

ќще по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019
09.11.2018
15.10.2018
19.09.2018
03.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
“ука лъха на 'любов' & 'романтика'..... рЯШВрЯ§£рЯШБрЯТ®рЯТ®рЯТ®рЯТ£рЯТ£рЯТ£рЯСМрЯСМрЯСМрЯ
РЈрЯРЦрЯРЈрЯРЦрЯРЈрЯРЧрЯРЧрЯРЧрЯРљрЯРљрЯРљрЯРПрЯРС
рЯРСрЯРСрЯРРрЯРРрЯРРрЯУЯрЯТірЯТµрЯТ∞рЯТґрЯТЈрЯТЄрЯ
Т≥“о€ тлъстак м/у другото нали водопроводчик бачкаше?! »ли се бъркам нещо?! рЯШВрЯ§£рЯШГ
0
 
 
јма иначе е традиционалист, сватби прави рЯШБрЯШБ
0
 
 
“ова е най-нежното обръщение към парите,което съм чувал до сега....
+4
 
 
ћара ќтварачката ще се напие от мъка.ѕоредната булка на червени€ варан √ущеров ще го смучи ....нова щастлика!“акива прекрасни новини как да ги пропуснеш :)
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
Ѕалъков си тръгва от национални€?
 рушарски: јко ще смен€ме ћихайлов с†Ѕербатов, мерси!
√ƒЅќѕ нахлу в офисите на Ѕ‘— след оставката на ћихайлов
»звънредно: Ѕоби ћихайлов все пак подаде оставка!
„ерно море излъга Ћоко (ѕд) за купата, реваншът на Ћаута ще е доста интересен
 ласиране –езултати
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: