Варна посреща Световното първенство по волейбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:32 / 19.07.2018
3007
Световното първенство по волейбол за мъже 2018 ще се проведе от 9-ти до 30-ти септември в България и Италия. Едно от най-мащабните събития през 2018 г. ще достига до зрителите от цял свят чрез БНТ.

В турнира тази година участват 24 отбора. Дванадесетте тима от двете групи в първата фаза на шампионата ще играят срещите си във Варна и Русе. В Двореца на културата и спорта в морската столица ще се срещнат отборите на България, настоящият световен шампион - Полша, Финландия, Куба, Иран и Порто Рико.

В зала "Арена Русе" играят олимпийският шампион Бразилия, европейският шампион от 2015 и победител в Световната лига – отборът на Франция, Канада, Холандия, Китай и Египет. Класирането след първата фаза на състезанието ще формира нови две групи от по 4 отбора, които ще играят мачовете си във Варна и София на 21, 22 и 23 септември. Третата фаза и финалите на първенството ще се проведат в Италия.

БНТ1 ще излъчи всички срещи на българския национален отбор от 20:30 часа, веднага след централната информационна емисия "По света и у нас". Мачовете от програмата на Световното първенство по волейбол за мъже ще коментират Сашо Йовков и Ценко Симов, а професионален поглед и различна гледна точка в анализите ще добавят известни имена от българския волейболен елит. Специална студийна програма ще съпътства всички мачове на българския национален отбор, съобщават от телевизията.

В предходни години волейболните срещи от първенството на планетата са привличали у нас телевизионна аудитория между 600 000 – 1,2 млн. души. Засиленият интерес към тази игра, успешното представяне на българските състезатели и позиционирането на преките предавания на срещите от Световната купа по волейбол за мъже 2018 в праймтайма на БНТ са добра възможност за ефективно позициониране на рекламни послания.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).