Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мегз показа свои стари снимки отпреди корекциите
Автор: Екип Varna24.bg 17:20 / 23.07.2018Коментари (13)4211
Дизайнерката Миглена Каканашева — Мегз показа свои снимки от времето, когато е била самата себе си. Чаровна, симпатична, миловидна и... красива... Но не и според самата нея. Фотосите са направени преди всички корекции, на които Мегз се е подлагала, за да "моделира" лицето си така, както би й харесало, защото, както самата тя признава, тогава се срамувала от себе си.Тя реши да направи трогателното признание в социалната мрежа по повод последния епизод на уеб риалитито, в което участва. Ето какво написа Каканашева в социалната мрежа Фейсбук:

"Новият епизод на риалитито ми е онлайн - гледайте, много е важен и може да ви даде много. Изпитвали ли сте някога срам от вас самите? Когато бях на 13, се срамувах много от всичко, което бях, което имах и което ме заобикаля. Искрена съм, толкова много исках вече да съм голяма, успешна, богата, че не можех да понасям, че съм още малка и зависима, и просто дете, и че за всичко има време. Аз си четях разни книжки за графове, изобретатели, откриватели и много богати и властни жени и мразех факта, че не живея по върховете...

И изпитвах срам, едно вътрешно неудобство, че не съм велика. То и до днес ме тормози, но гледам да го гоня бързо. Та, това огромно чувство на срам ме накара бързо да порасна, да уча, да постигам .... и никога от никого и нищо да не бъда доволна... Нищо чудно да ви кажа честно, като не си доволен от себе си - как да си доволен от някой друг. 

Но преди година, за щастие, си дадох сметка, че май срамът ми изобщо не е свързан с това какво имам. Нито с мечтите ми за върхове... Та аз вече имах всичко, за което мечтаех на 13 и продължавах да съм си същото недоволно от себе си, малко момиче. 

Тогава осъзнах нещо много ценно. Срамът не зависи от това какво имаш, колко си богат или успешен, или от това с кого си. Срамът е пропорционален единствено на това дали приемаш себе си. И най-богатите изпитват разкъсващ срам. Най-известните също, дори често големият срам е облицован с големи успехи. Защото искаме да компенсираме с успеха, парите, славата и да се подсигурим, че виждате ли с тях няма как да не ни харесат...

Днес с моите момичета си играхме на една игра - "Откажи се". Помолих всяка една от тях да помисли какво я спира от това да бъде най-идеалната версия на себе си в този момент и да се откаже завинаги от него. Срам, несигурност, зависимост, контрол на емоции бяха нещата, които моите красавици изброиха. Бях изумена колко са ми малки още, а колко точно назоваха нещата, които ги спъват. Много се гордея с тях.

Ами вие? Мислили ли сте си някога какво ви спира, за да се харесате и да бъдете доволни от себе си? Отделете си малко време и колкото и да е болезнено за вас самите си го назовете. Ако трябва поплачете си. Но после се откажете от него завинаги".



Още по темата: общо новини по темата: 412
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
от средно добре изглеждаща, поради слабия си мозък, се е направила на урод...нищо ново
0
 
 
Чета, чета и все повече се убеждавам,че майка и, и е навредила много, като не я е завела навреме на психиатър.Това момиче не е добре, ама никак не е добре.
0
 
 
ме г*з.е*ати лайнарщините.Какво ме интересува някаква потна селянка.
+4
 
 
Била е красиво, добре изглеждащо момиче! Сега няма помен от този чар и интелигентна усмивка. Травеститските устни и конските зъби са на мода!
0
 
 
Когато комплекса го мислиш за срам,тогава резултата от овчите амбиции се виждат по опаковката.Да смениш муцуната си в стремежа да се харесаш,не е ,като да си смениш мозъка.За него грим и корекция няма.Само се чудя толкова ли има нужда от внимание и реклама тоя католишки примат,че мине не мине и ни го изтипосвате да му четем фасоните.
на 23.07.2018 г.
+4
 
 
Баси простата овца!!! От принцеса се е направила на вещица!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: