Вижте групата на Черно море за сблъсъка с Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:49 / 29.07.2018
3068
Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за предстоящия мач с Левски. В нея се забелязват две промени от двубоя с Ботев Враца. В тимовия лист ще бъдат записани Мариян Огнянов и Мехди Фенуш.

От 18-те отпаднаха контузените Мартин Костадинов и Радослав Василев. Валентин Йосков и Ертан Томбак са с болежки и няма да пътуват с отбора за София. Илиас Хасани вече тренира на пълни обороти, но все още не е готов за игра и също остава във Варна. Останалите, които не намериха място сред избраниците на наставника са третият вратар Иван Дичевски, Емил Янчев и Лъчезар Йорданов.

Срещата между Левски и Черно море е в понеделник, 30 юли, от 20,30 часа на стадион “Георги Аспарухов".

Групата на Черно море: Благой Макенджиев, Иван Дюлгеров, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Даниел Димов, Атанас Зехиров, Кононго, Пламен Димов, Мариян Огнянов, Георги Илиев, Н`Донгала, Дани Кики, Мехди Фенуш, Петър Витанов, Патрик, Жоржиньо, Георги Божилов, Мартин Минчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).