Илиан Илиев: Трябва да се вдигнем психологически за Етър

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:27 / 09.08.2018
3662
Треньорът на Черно море Илиан Илиев е категоричен, че най-важната му задача в момента е да успее да вдигне отбора психологически преди предстоящия мач с Етър. Специалистът, начело на “моряците", пое вината за загубата от Септември, като коментира и грешките, които е допуснал в този домакински двубой.

“Предстои ни труден мач с Етър. Съперникът успя да си запази отбора, опитва се да играе добър футбол, а и двубоят е на техен терен. Трябва да се вземе предвид и загубата ни от Септември у дома. Със сигурност това е най-тежкият мач в моята кариера, като резултат и като представяне. Не толкова ни притеснява спортно-техническият, колкото психологическият фактор от тази загуба. Нормално е аз като треньор да съм напълно отговорен за поражението", заяви Илиев.

“Допуснах грешка при правенето на състава, сгреших и със смените. Може би сгреших и с настройката на футболистите преди мача. Емоциите от не лошо изиграния двубой с Левски повлияха. Тези неща трябва да са ми като обеца на ухото. В този момент моята задача е да вдигна играчите, както се казва на футболен език. Състезателите ни не са се променили за четирите дни между срещите с Левски и Септември. Остава ни да се вдигнем психологически. Качествата ги имаме, подготвени сме, трябва да отидем и да изиграем един добър мач с Етър, и да търсим трите точки", завърши наставникът на Черно море.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).