Честит вековен юбилей на Спартак Варна!

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:43 / 28.08.2018
3136
Спартак Варна празнува днес 100 години от основаването си! Кулминацията на празника ще е в 18 часа на площад "Севастопол", откъдето ще тръгне шествието до площад " Независимост" и операта на града - мястото за официалната церемония.

Varna24.bg честити празника на клуба и публикува без редакторска намеса съобщението в официалната страница на Спартак във Фейсбук:

Приятели Спартаклии, ветерани на клуба, футболисти, деца от школата и родители.

Опитаха се да убият СПАРТАК Варна! Откраднаха му всичко! Дванайсет години клубът бе сринат, унижаван и тъпкан!

Но не успяха да убият любовта и предаността на хиляди хора към синьо - бялата идея! Защото тя е много повече от един футболен мач, от два часа развлечение на стадиона.

СПАРТАК Варна са човешки съдби на няколко поколения. Вярност и отдаденост на клуба до последен дъх, буквално! 

Това, което направихме с дружни усилия през последните години, е прецедент в историята на България - да измъкнеш от ръцете на мафията "плячка за милиони левове" и да върнеш всичко това на гражданите и бъдещите поколения. Осъзнавате ли го?

И всичко това навръх 100 годишния юбилей на СПАРТАК.

Няма как да не сме горди с този факт. Няма как да не сме изпълнени с оптимизъм, като виждаме как с всеки изминал ден клубът се изправя от пепелта като птица Феникс. 

Не ни остава нищо друго, освен на 28 август да сътворим един запомнящ се празник за нас и целия град. Каним абсолютно всички, които са съпричастни с идеята Спартак. И най-вече тези, които заради разочарования, през годините са останали встрани от събитията. Всички варненци и гости на града! 

Скоро ще се завърнем отново в нашия дом - реновирания стадион "Спартак".

Време е отново да бъдем заедно!

Чакаме всеки един Спартаклия на 28 август в 18 ч. на площад "Севастопол" във Варна, откъдето ще тръгне шествието до площад " Независимост" и операта на града - мястото за официалната церемония.

Да покажем на цяла България, че СПАРТАК ВАРНА ТОВА СМЕ НИЕ!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).