Милен Петков и Флорес аут, Борносузов в групата на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:58 / 13.03.2009
1588
Милен Петков отпадна от групата на Черно море за гостуването на Вихрен. Бившият национал се контузи в мача срещу Пирин, като добрата вест за черноморци е, че той няма разкъсвания на мускулни влакна, а само разтежение. Фактът обаче, че не е тренирал цяла седмица, натежа и Петков остава във Варна. Заедно с него в морската столица остава и уругваецът Себастиян Флорес. Левият бранител получи разтежение на тренировката в четвъртък и няма да пътува с отбора за София, където ще се играе мачът. За сметка на това в групата е Атанас Борносузов. Утре играчът ще бъде картотекиран в БФС, след като жълтата му карта е налице. Тази сутрин варненци ще отпътуват за столицата, където ще имат тренировка в комплекса Царско село. Най-вероятно Мамуту Кулибали няма да играе титуляр, защото не е тренирал в последните 3 дни. Малиецът ще става френски гражданин и бе във Франция, за да си оправи документите.
В групата попаднаха и възстановените от контузия Мишо Лазаров и от комоцио Георги Какалов.
Групата на моряците: Карамфил Илчев, Илко Пиргов, Михаил Лазаров, Танко Дяков, Ради Бачев, Никола Домакинов, Атанас Борносузов, Мамуту Кулибали, Даниел Георгиев, Георги Какалов, Александър Александров, Мирослав Манолов, Алекс, Станислав Стоянов, Йордан Юруков, Георги Илиев, Даниел Димов, Тодор Колев.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).