Ще успее ли Черно море да грабне втора поредна победа?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:50 / 31.08.2018
3099
Черно море се изправя срещу Витоша Бистрица в мач от 7-ия кръг на Първа професионална лига. Срещата е от 21 часа на стадион “Тича" във Варна и ще бъде ръководена от Петър Костадинов от Добрич. Цената на билетите за двубоя е 6 лева и ще се продават на касите от 19:30 часа днес.

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев няма да може да разчита на един от основните си футболисти – Патрик Андраде. Халфът от Кабо Верде не тренира през седмицата заради контузия от мача с Локомотив Пловдив. Десният краен бранител Стефан Станчев, който дълго време се възстановява от контузия, също не попадна в групата на Черно море. Наставникът взе на лагер 19 футболисти, като един от тях ще отпадне от тимовия лист, непосредствено преди двубоя с Витоша.

Добричлията Георги Костадинов бе определен за главен рефер на днешния двубой във Варна, а негови помощници ще са Станимир Илков и Мирослав Желев. Четвърти съдия ще е Валентин Железов, а съдийски наблюдател ще е Костадин Писков.

Черно море и Витоша Бистрица са изиграли общо 4 мача в Елита. “Моряците" имат записани 3 победи и една загуба, а головата разлика е 5:2. Във Варна “зелено-белите" имат две победи в двата си мача пред собствена публика и са без допуснат гол, като са се разписали три пъти във вратата на съперника. Любопитното е, че тимът на Витоша записа една победа през целия сезон 2017/2018 година и тя бе именно срещу Черно море в Бистрица. Тогава тимът на Илиан Илиев отстъпи с 0:1.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).